Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
-
radost21
- LEGENDA

Postautor: radost21 » 11 sie 2008, 19:16
specjanie nie płoszyłem rywala stad all in dopiero po riverze
wewnetrzny GŁOS mi mówił ze ma asa trefl
serce mi mówiło ze ma asa trefl
i rozum mi mówił >> ma asa trefl ale nic wiecej
niestety bardzo sie myliłem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
dedoel
- -#aktywny

Postautor: dedoel » 11 sie 2008, 20:28
nieciekawie no...jedna jedyna karta bijaca cie i do tego takie mocne kolory trafione na flop... no trzeba tu mowic o pechu nic innego, trafienie mocnego ukladu gdy przeciwnik trafia ciut mocniejsyz jest naprawde bolesne

-
nbf
- -#aktywny

Postautor: nbf » 20 sie 2008, 18:44
zycie, jak mi ktos napisal w podbnej sytuacji, "na 4 rozdania 3 wygrasz z takimi kartami, graj tak dalej"
co moge wiecej, chocby all in po flopie wynik ten sam
wiem boli ale pretensji do siebie nie mozesz miec, chyba kazdy gracz by to sprawdzil nawet gdyby to on dal allina wczesniej
-
maximus86
- -#VIP

Postautor: maximus86 » 21 sie 2008, 13:28
takie rzeczy to już jest typowe chamstwo komputera!

jeszcze jakby przyszedł 4 trefl to kij im w oko można mówić o pechu, ale w takim przypadku dla mnie to jest... ech brak mi słów ... poker to naprawdę ciężki kawałek chleba

Radost nie pierwszy i ostatni raz przyjąłeś taką wystawkę i ja też już podobnych zagrań miałem multum tak więc nas to nie złamie

Wróć do „Bad beats”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.