AK vs QQ vs 44

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

AK vs QQ vs 44

Postautor: sprinter_1989 » 02 sty 2009, 20:55

No jak sie nie zdenerwować ... Allin preflop, ładny flop jak dla mnie ... A to dlatego że gracz z QQ miał mały stack i jego allin mało by mnie uszczuplił ... Natomiast gość z 44 miał więcej odemnie i dostał "szalony" river ... Turn mi jeszcze tripsa dał po to żeby mnie chyba bardziej dobić :mad:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 02 sty 2009, 21:44

Niestety, takie są skutki grania all in preflop :/ Wygrasz pięć razy,a za szóstym tracisz cały stack

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 02 sty 2009, 21:49

A co za roznica w tym przypadku? Po flopie odpuscil by, czy po turnie jak mial juz trojke A? zwykly badbeat i tyle

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 02 sty 2009, 21:52

Niestety, takie są skutki grania all in preflop :/ Wygrasz pięć razy,a za szóstym tracisz cały stack

Ano niby tak, tylko nie powinien wygrywać rozdań gość z taką ręką :evil: i to jeszcze zaraz po tym jak dostaje tripsa ... :cry:

A co za roznica w tym przypadku? Po flopie odpuscil by, czy po turnie jak mial juz trojke A? zwykly badbeat i tyle

Właśnie po flopie, czy tym bardziej po turnie i tak bym allina zagrał, czy też sprawdził więc to w sumie bez różnicy w tym rozdaniu było ...

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 02 sty 2009, 21:56

Kolosalna. Po flopie i po turnie jakby mocno podbijał, to najprawdopodobniej koleś z 44 spasowałby.

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 02 sty 2009, 21:59

Le Chiffre pisze:Kolosalna. Po flopie i po turnie jakby mocno podbijał, to najprawdopodobniej koleś z 44 spasowałby.

Akurat napewno nie, bo to ten idiota zagrał pierwszy allina i wiem kiedy spotykam typowego fisha który ma więcej szczęścia niż rozumu ... A nawet jakby on by tego allina nie zagrał i zobaczylibyśmy flopa to i tak pewnie by mnie sprawdził bo tak grał ... Więc podtrzymuje że bez różnicy ..

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 02 sty 2009, 22:09

Aha, no jeśli on pierwszy dał all ina to co innego :wink: Niestety, takie sytuacje są bardzo denerwujące. Ale jak to powiedział pewien pokerzysta : 'jeśli nie możesz się pogodzić z bad beat'ami, nie graj w pokera'. A jak gra się z takim co walą all in zawsze i wszędzie to tymbardziej trzeba uważać:/ I przede wszystkim chronić stack cały czas. Ja też nie raz się nadziałem na takie akcje, dlatego trzeba non stop pamiętać,żeby temu zapobiec.

Wróć do „Bad beats”