AK vs QQ vs 44
- sprinter_1989
- -#VIP

AK vs QQ vs 44
No jak sie nie zdenerwować ... Allin preflop, ładny flop jak dla mnie ... A to dlatego że gracz z QQ miał mały stack i jego allin mało by mnie uszczuplił ... Natomiast gość z 44 miał więcej odemnie i dostał "szalony" river ... Turn mi jeszcze tripsa dał po to żeby mnie chyba bardziej dobić 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Ted Forester
- -#VIP

- tomziolo
- -#aktywny

- sprinter_1989
- -#VIP

Niestety, takie są skutki grania all in preflop :/ Wygrasz pięć razy,a za szóstym tracisz cały stack
Ano niby tak, tylko nie powinien wygrywać rozdań gość z taką ręką
A co za roznica w tym przypadku? Po flopie odpuscil by, czy po turnie jak mial juz trojke A? zwykly badbeat i tyle
Właśnie po flopie, czy tym bardziej po turnie i tak bym allina zagrał, czy też sprawdził więc to w sumie bez różnicy w tym rozdaniu było ...
- Ted Forester
- -#VIP

- sprinter_1989
- -#VIP

Le Chiffre pisze:Kolosalna. Po flopie i po turnie jakby mocno podbijał, to najprawdopodobniej koleś z 44 spasowałby.
Akurat napewno nie, bo to ten idiota zagrał pierwszy allina i wiem kiedy spotykam typowego fisha który ma więcej szczęścia niż rozumu ... A nawet jakby on by tego allina nie zagrał i zobaczylibyśmy flopa to i tak pewnie by mnie sprawdził bo tak grał ... Więc podtrzymuje że bez różnicy ..
- Ted Forester
- -#VIP

Aha, no jeśli on pierwszy dał all ina to co innego
Niestety, takie sytuacje są bardzo denerwujące. Ale jak to powiedział pewien pokerzysta : 'jeśli nie możesz się pogodzić z bad beat'ami, nie graj w pokera'. A jak gra się z takim co walą all in zawsze i wszędzie to tymbardziej trzeba uważać:/ I przede wszystkim chronić stack cały czas. Ja też nie raz się nadziałem na takie akcje, dlatego trzeba non stop pamiętać,żeby temu zapobiec.