AK vs 69 vs AK
- sprinter_1989
- -#VIP

AK vs 69 vs AK
No i kolejne AK na ręce i kolejna przegrana z tą samą kartą w jeden wieczór ... Tylko na innych room-ie ... Nie no to się nazywa poprostu "PECH" 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- tomziolo
- -#aktywny

-
marcin.shark
- -#pretendent

no niestety tak bywa, nie zawsze AK w innych kolorach jest dobrą kartą
wogóle czytałem kiedyś posta o temacie AK i AD stare ku..... (brzydkie słowo) i tam było od cholery takich rozdań więc jeśli Cię to posieszy nie Tobie pierwszemu i ostatniemu to się zdarza
bardziej boli przegrana z AA
a tu akurat gość miał A w kolorze akurat
zwykły pech
wogóle czytałem kiedyś posta o temacie AK i AD stare ku..... (brzydkie słowo) i tam było od cholery takich rozdań więc jeśli Cię to posieszy nie Tobie pierwszemu i ostatniemu to się zdarza
bardziej boli przegrana z AA
a tu akurat gość miał A w kolorze akurat
zwykły pech
-
pablo1972
- -#VIP

- sn00pski
- -#aktywny

-
granik
- -#pretendent

-
pablo1972
- -#VIP

sn00pski pisze:ladnie Cie koles wciagnal w partie, chociaz mogles sie spodziewac ze ma na przyklad A6 czy cos takiego.
Koleś był na BB więc liczyłem że blefuje lub ma dwie wysokie karty i liczy na wysokiego kickera, po turnie liczyłem że ma K i się przeliczyłem. No i fakt że to niskie stawki, więc strata niewielka.
-
siati
- -#pretendent

Co do drugiego rozdania muszę pochwalić Twojego przeciwnika za świetnie rozegraną rękę. A co do Ciebie to ja bym na Twoim miejscu podbił na flopie dla sprawdzenia przeciwnika.
Chyba, że chciałeś udawać, że nic nie masz dla większych zarobków, ale w tym przypadku masz mniej informacji o przeciwniku i bardziej liczy się na szczęście. Chociaż po takim flopie też bym sporo wtopił ;]
Chyba, że chciałeś udawać, że nic nie masz dla większych zarobków, ale w tym przypadku masz mniej informacji o przeciwniku i bardziej liczy się na szczęście. Chociaż po takim flopie też bym sporo wtopił ;]