Analizy rozdań poker texas holdem z gier sit'n go 9-10 osobowych.
-
asape
- -#VIP

Postautor: asape » 14 kwie 2008, 10:29
Oto moj dzisiejszy sukces

Ale nie jest w stanie mnie ucieszyc...boo....weszla tylko jedna osoba i to z 15 all in

Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 01:04 przez
asape, łącznie zmieniany 1 raz.
-
zubr
- -#pretendent

Postautor: zubr » 14 kwie 2008, 15:00
Ciezko cokolwiek przeanalizowac w twoim rozdaniu bo nie dolaczyles historii rozdania. Jak dla mnie to topic ten pasuje bardziej do hall of fame. Nastepnym razem jesli chcesz wiedziec co zrobiles zle i dlaczego tak malo kasy ugrales - dolacz historie rozdania.
-
asape
- -#VIP

Postautor: asape » 14 kwie 2008, 15:17
Zubr zobacz jeszcze raz na tego screena

Bylem na duzej BB, wszyscy przede mna spasowali, a jedynym zawodnikiem, ktory wszedl byl zawodnik posiadajacy cale 15 zetonow

Wiec prosze mnie tu nie krytykowac

-
zubr
- -#pretendent

Postautor: zubr » 14 kwie 2008, 15:41
Ok moja wina nie zauwazylem, ze siedziales na BB. Sorry dzis na sniadanie mialem odgrzewana owsianke ze wczoraj a do tego screen jest niewyrazny

Ale sam przyznasz, ze analizowac tego sie niestety nie da. GL nastepnym razem

-
asape
- -#VIP

Postautor: asape » 14 kwie 2008, 15:47
Nie ma problemu

W sumie juz ktorys raz tak mialem, ze jak dostaje dobra karte i siedze na SB albo BB to wszyscy pasuja i zostajemy w dwojke, albo co gorsza gracz z SB oddaje mi swoje blindy bez walki

I gdzie tu jest sprawiedliwosci?

-
applee
- -#aktywny

Postautor: applee » 17 kwie 2008, 09:05
Zdarza sie, wlasciwie to zawsze kiedy zalezy nam zeby ktos podbil czy chociaz wszedl to wszyscy pasuja. Najgorsze jest to, ze pozniej kiedy sytacja sie odwraca i rywal ma cos mocnego to my sie w to pakujemy

-
lukasz4891
- -#pretendent

Postautor: lukasz4891 » 17 kwie 2008, 12:54
Ja tez tak czasem mam ze mocna reke zbyt podbije przed flopem i pozniej niewiele z niej sie wyciaga. Czasem lepiej callnac i poczekac na ruch przeciwnika.
Wróć do „Sit'n Go full ring”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.