[NL] [FR] [FREEROLL] AA
-
heniek1039
- -#aktywny

[NL] [FR] [FREEROLL] AA
Moje asy kontra top pair. Czy to było poprawne zagranie? Oceńcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 17:02 przez heniek1039, łącznie zmieniany 1 raz.
-
unlucky13
- -#pretendent

Witam,
Dziwi mnie ten tytuł tematu w kontekście tego rozdania. Spodziewałem się, że autor raczej przegrał rozdanie, dopatrywanie się błędów w wygranym rozdaniu to ciekawa alternatywa typowego posta w tym dziale.
Jeśli chodzi o mnie, nie widze niczego niepokojącego, masz przeciwnika dokładnie tam gdzie chcesz mieć. Nie napisałeś nic o jego stylu i prawdopodobnym zakresie rozgrywanych układów, jednak sądze ze przy takim flopie liczba układów ktore moze miec Twoj przeciwnik i ktore Cie pokonują jest niewielka w stosunku do układów które pokonujesz Ty.
--
Pozdrawiam,
U.
Dziwi mnie ten tytuł tematu w kontekście tego rozdania. Spodziewałem się, że autor raczej przegrał rozdanie, dopatrywanie się błędów w wygranym rozdaniu to ciekawa alternatywa typowego posta w tym dziale.
Jeśli chodzi o mnie, nie widze niczego niepokojącego, masz przeciwnika dokładnie tam gdzie chcesz mieć. Nie napisałeś nic o jego stylu i prawdopodobnym zakresie rozgrywanych układów, jednak sądze ze przy takim flopie liczba układów ktore moze miec Twoj przeciwnik i ktore Cie pokonują jest niewielka w stosunku do układów które pokonujesz Ty.
--
Pozdrawiam,
U.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2009, 21:31 przez unlucky13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mistrzunio
- -#VIP

-
unlucky13
- -#pretendent

-
heniek1039
- -#aktywny

-
mistrzunio
- -#VIP

- Ezkalop
- -#aktywny

do flopa wszystko bylo rozegrane ok. Przy jego push equity na call bylo dla AA bylo 80% przy takim range dla loose przeciwnika. Miales jeszcze outy na flusha plus dwa A albo sparowanie sie czegos co nie daje mu fulla. miales 16 czystych outow przy jego 4 outach. Jednak zakladamy ze z jego range mial gorsza reke od ciebie to AA musiales dac call.
Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”