[NL] [FR] [FREEROLL] AA
-
jusin
- -#zwykly

[NL] [FR] [FREEROLL] AA
była stawka 50-100 ja miałem 1500 a on 2500 ja dostałem AA i podbiłem do 200 on zagrał Allin ja wszedłem pokazują się jego karty on ma KT po flopie wychodzi:K43 turn:4 i river:K on wygrywa fulem.... co byście zrobili na moim miejscu dobrze zrobiłem?? proszę o opinie dotyczące takiego rozdania.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 16:39 przez jusin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hyrek
- -#pretendent

-
Oskaliber
- -#pretendent

-
pasiak_forever
- -#pretendent

Re: AA vs KT
jusin pisze:była stawka 50-100 ja miałem 1500 a on 2500 ja dostałem AA i podbiłem do 200 on zagrał Allin ja wszedłem pokazują się jego karty on ma KT po flopie wychodzi:K43 turn:4 i river:K on wygrywa fulem.... co byście zrobili na moim miejscu dobrze zrobiłem?? proszę o opinie dotyczące takiego rozdania.
Co byśmy zrobili? ja bym walnął w monitor albo klawiaturę:) a tak poważnie zagrałbym tak samo, może inne podbicie na preflopie, ale to i tak raczej nic by nie zmieniło
-
Adatter
- -#zwykly

-
jusin
- -#zwykly

-
mieloOne
- -#pretendent

-
olczykandre
- -#VIP

zagrac All In wtedy ten z KT jezeli bylby myślacym graczem a nie hazardzistą bądź donkiem by spasowal
Zagrywajac duze bety badz all iny zmniejszaja nam zakres rak wchodzacych w rozdanie graczy
mogl tez zagrac wiekszy bet np 5BB za 500 i jezeli koles by zamiast stealować (bo moim zdaniem to byl steal myslal ze ten mini reise oznacza nie az silna nie za mocna karte i uznal ze moze ukrasc pule ) to zdecydowal by sie maksymalnie sprawdzic wtedy po flopie jezeli przeciwnik zagralby mocno mozna bylo by sie spodziewac 2 par ... i zrzucic no ale po tym akurat flopie to bym sie tego nie spodziewal jeszcze na turnie miales wygrana karte
pech
Zagrywajac duze bety badz all iny zmniejszaja nam zakres rak wchodzacych w rozdanie graczy
mogl tez zagrac wiekszy bet np 5BB za 500 i jezeli koles by zamiast stealować (bo moim zdaniem to byl steal myslal ze ten mini reise oznacza nie az silna nie za mocna karte i uznal ze moze ukrasc pule ) to zdecydowal by sie maksymalnie sprawdzic wtedy po flopie jezeli przeciwnik zagralby mocno mozna bylo by sie spodziewac 2 par ... i zrzucic no ale po tym akurat flopie to bym sie tego nie spodziewal jeszcze na turnie miales wygrana karte
pech
- mx
- -#zasłużony

- alekspolak1
- -#VIP

-
olczykandre
- -#VIP

aleks ale zostalo postawione pytanie
ja nie napisalem ze zle zagral czy cos takiego tylko odpowiedzialem na pytanie jak mozna by nie przegrac tego w tym rozdaniu
chociaz badz co badz mini reise z AA to nie dla mnie
podbilbym chociaz te 3 BB
mieloOne pisze:kazdy tutaj pisze: "zagral bym tak samo..." a zadajcie sobie pytanie... jak mozna by tego nie zrobic bedac w jego sytuacji ??
Pozdrawiam.
ja nie napisalem ze zle zagral czy cos takiego tylko odpowiedzialem na pytanie jak mozna by nie przegrac tego w tym rozdaniu
chociaz badz co badz mini reise z AA to nie dla mnie
- firesparrow
- -#aktywny

-
skrzychuz
- -#VIP

-
Sakura
- -#zwykly

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”