[FR] [NL] [FREEROLL] A7
- arek_FJ
- -#aktywny

[FR] [NL] [FREEROLL] A7
Czy sprawdzenie przebicia jest w tej sytuacji dopuszczalne, zwazywszy, ze jest to poczatkowa faza turnieju i nic nie wiemy o przeciwniku?

Ostatnio zmieniony 09 paź 2009, 14:54 przez arek_FJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- mx
- -#zasłużony

Nie ... ladujesz 1/6 stacka z A7s ?? jedyne co dobre to ze masz pozycje .... a tak grasz tylko na wyczucie boardu bez readow ogolnie albo trafisz 2 pary albo jestes w dupie ...
Jesli juz ale to na konkretnym readzie to mogles pushowac pre flop .. wtedy masz folding equity i jezeli read dobry to pas albo grasz z totalnym idiota i koles calluje i masz minimalna przewage ( w tym przypadku i idioty ) albo jestes zdominowany na coina bym nawet nie liczyl ... zaloz sobie taka zasade ... nie wiesz czy dac fold czy call ... fold , nie wiesz czy dac call czy podbic ... podbij
Edit. Specem od rebuyow nie jestem
wiec nie wiem musisz deadpreza spytac 
Jesli juz ale to na konkretnym readzie to mogles pushowac pre flop .. wtedy masz folding equity i jezeli read dobry to pas albo grasz z totalnym idiota i koles calluje i masz minimalna przewage ( w tym przypadku i idioty ) albo jestes zdominowany na coina bym nawet nie liczyl ... zaloz sobie taka zasade ... nie wiesz czy dac fold czy call ... fold , nie wiesz czy dac call czy podbic ... podbij
Edit. Specem od rebuyow nie jestem
wiec nie wiem musisz deadpreza spytac 
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 14:38 przez mx, łącznie zmieniany 1 raz.
- arek_FJ
- -#aktywny

- radost21
- LEGENDA

- arek_FJ
- -#aktywny

- radost21
- LEGENDA

zasadnicza sprawa odnosnie turniejów z rebujamiarek_FJ pisze:Teraz wiem, ze kolega BRA2000 nie nalezy do najbystrzejszych
w pierwszej fazie nie trzeba byc bystrym
wystarczy byc bogatym
w drugiej gdy juz jest sie bogatym ( w zetony ) zdecydowanie trzeba przestac pić
a reszta i tak w rekach dealera...
- knoperss
- LEGENDA

- Mlody
- -#zasłużony

- decksik
- -#aktywny

- martini
- -#VIP

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”