Analizy rozdań poker teksas z gier heads up, 1 na 1. Cash, Sit'n Go, czy też finałowych gier turniejowych. Grasz w poker teksas? Wejdź!
-
Sith
- LEGENDA

Postautor: Sith » 26 lut 2013, 23:22
Slodziak pisze: byłem pewny
Jak byles pewny, to nie ma sie po co pytac. Jak nie byles pewny, czyli wydawało Ci się, to jak dla mnie fold

-
Ted Forester
- -#VIP

Postautor: Ted Forester » 27 lut 2013, 11:05
Jeśli byś miał nie callować allina, to nie podbijaj takiej ręki jak A2s.
Ja bym raczej zagrał samemu ship, albo check back. Jednak jeśli wiadomo, że gościu takie akcje odwala, to można indukować alliny. Oczywiście, że nie warto 'czekać na lepszy spot'. W ogóle to takie rozdania co ci z tego, że ktoś powie fold lub call. Weź do ręki kalkulator, lub policz se pod kreską to równanie i zobacz ile masz % na jego range.
-
Sith
- LEGENDA

Postautor: Sith » 27 lut 2013, 11:45
Ted Forester pisze:Jeśli byś miał nie callować allina, to nie podbijaj takiej ręki jak A2s.
Podbijaj jak najbardziej, tylko x2, a nie x3. Na unka bym tutajj od A8/A9 callowal, na pewnie nie A2...
Ale na HT sie nie znam

Wróć do „Heads up”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.