[NL] [FR] A2

Analizy rozdań poker teksas holdem z gier cash, 9-10 osobowych
Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

[NL] [FR] A2

Postautor: quo87 » 08 gru 2008, 18:42

Mam takiego malego quiza :) zapraszam do rozwiazania,
pytanie brzmi kto wygral i kto co mial, all iny po floopie, przed floopem gracz debrash raisowal lekko co ja i kolega obok zlimpowalismy, widac moje karty. (jakie ladne po floopie) bylo to pierwsze rozdanie na tym stole, wiec nie bardzo wiem jak zachowuja sie moi przeciwnicy.
oto screen:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 17:02 przez quo87, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
adicegla
-#VIP
-#VIP

Postautor: adicegla » 08 gru 2008, 18:55

Coś czuję, że twój strit vs flush vs full...?

Awatar użytkownika
FCSEBA
-#VIP
-#VIP

Postautor: FCSEBA » 08 gru 2008, 18:57

Debrash miał 53 a lloule 7 6 ... moim zdaniem nikt do flusha nie dobierał...

olczykandre
-#VIP
-#VIP

Postautor: olczykandre » 08 gru 2008, 19:02

mi sie wydaje ze lloule mial overpair ewentualnie seta a Debrash flush draw

$Marco$
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: $Marco$ » 08 gru 2008, 21:09

lloule mial seta np.czworek a debrash dobieral do koloru:] na turnie byl flush a na river doszlo do fula a twoje pieniazki powedrowaly do lloule:D mozna sobie speekulowac i spekulowac,powiedz jakie jest rozwiazanie??

mudzin85
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mudzin85 » 08 gru 2008, 21:22

Znając paranoje pokera w internecie to jeden miał 55 a drugi 33 a wygrało 33 bo doszła jeszcze jedna 3 ??? Kiedy wynik

Oskarek

Postautor: Oskarek » 08 gru 2008, 21:58

jeden mial flusha drugi fulla :D a ten z stritem przegral

btw: pisze sie ZAGADKA :P

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 08 gru 2008, 21:58

no nie bylo to takie skomplikowane jak wiekszosc myslala, sam myslalem ze ktos tu dobiera do koloru ale jednak nie, podbijajacy pre floop trafil seta na floopie a ten drugi mial KK i trafil tez seta na riverze, na szczescie dla mnie, poniewaz rozdanie wygralem :P
A oto koncowy screen:

Obrazek

LOL wychodze na analfabete, nie pije juz

Fillag
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Fillag » 09 gru 2008, 03:41

Strach ma wielkie oczy :D Podejrzewalem Ax flush draw u debrasha i parke u tego drugiego. I tak w tej sytuacji all in to mus dla kazdego z was. Debrash mial seta - co tu duzo myslec? KK solidny overpair i pewnie myslal ze macie jakies drawy do strita albo do koloru z Ax co i tak dawalo mu duza przewage.

Readowac co kto moze miec nie jest latwo. Jednak sprawdzony sposob to granie gotowych mocnych rak i foldowanie badziewia :) Na miejscu kazdego z tych graczy zagralbym tak samo :D W dlugiej mecie na setach sie nie traci, na gotowych stritach tez nie i na KK overpair tez nie. Blad popelnil ten z KK ze nie zrobil reraise i pozwolil wam tanio obejrzec flopa...

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 09 gru 2008, 17:24

fakt duzym bledem bylo nie podbicie tego podbicia przed floopem, ja bym spasowal po wiekszym raisie napewno, nie wiem jak ten z 55 bo jak napisalem wczesniej dopiero co wszedlem na ten stol i to bylo pierwsze rozdanie

lucart

Postautor: lucart » 09 gru 2008, 17:31

Oskarek_89 pisze:jeden mial flusha drugi fulla :D a ten z stritem przegral

btw: pisze sie ZAGADKA :P

Oskarek masz Reada wrodzonego :P (joke)

co do rozdania to i tak sie wyjatkowo dobrze dla Ciebie skonczylo :trophy:

Robinmaster
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Robinmaster » 09 gru 2008, 23:28

dlatego warto czasem rozgrywac rece typu A2 na na stole 10 osobowym ale bardziej w kolorze :P

Wróć do „Cash full ring”