A,Ks nl2

Analizy rozdań poker teksas holdem z gier cash, 9-10 osobowych
Gatsby87
-#pretendent
-#pretendent

A,Ks nl2

Postautor: Gatsby87 » 20 kwie 2014, 13:44

Poker Stars-nielegalny-w-PL-!, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 7 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

MP1: $2.13 (106.5 bb)
MP2: $2.13 (106.5 bb)
MP3: $3.04 (152 bb)
CO: $2.43 (121.5 bb)
Hero (BTN): $3.58 (179 bb)
SB: $2.61 (130.5 bb)
BB: $2 (100 bb)

Preflop: Hero is BTN with AObrazek KObrazek
4 folds, Hero raises to $0.06, SB calls $0.05, BB folds

Flop: ($0.14) TObrazek JObrazek JObrazek (2 players)
SB checks, Hero checks

Turn: ($0.14) 7Obrazek (2 players)
SB bets $0.02, Hero calls $0.02

River: ($0.18) QObrazek (2 players)
SB checks, Hero bets $0.08, SB raises to $2.53 and is all-in, Hero folds

Results:[spoiler] $0.34 pot ($0.01 rake)
Final Board: TObrazek JObrazek JObrazek 7Obrazek QObrazek
Hero mucked AObrazek KObrazek and lost (-$0.16 net)
SB mucked and won $0.33 ($0.17 net)
[/spoiler]

Jedno z ciekawszych rozdań Panowie z dzisiejszej sesji. Długo sie zastanawiałem czy zrobić call. Gracz bardzo ABC,tight,próbka mała ponad 360 hands 16/11. Na moje miał seta Q,moze JJ,wątpie zeby kolor mu wleciał. Wiem,że źle rozegrałem,powinienem na flopie po jego checks betować do 0,20$ itp Pewnie bym sprawdził gdybym chwile wcześniej nie dostał bad beat KK z 33 od fisha:-) Troszke strach mnie oblecial przed utrata kolejnych 2$

Awatar użytkownika
Porcupin
-#VIP
-#VIP

Postautor: Porcupin » 20 kwie 2014, 14:23

Czemu chcesz do puli 0,14$ cbetować w wysokości 0,20$? Izolujesz się na monstery, a nie masz tutaj tak naprawdę czego bronić. Ma dosyć spory gap między VPIP a PFR, pewno więc sporo calluje connectorów, czy Ax, nawet będąc OOP. cbeta sprawdzają wszelkie dychy, walety, drawy (do flusha i straighta), za dużo nas sprawdza, tak więc ja po prostu odpuszczam to. Na turnie fold - nic Ci nie da zobaczenie rivera na takim boardzie, nawet za 2 centy. Na river easy fold i nawet nie ma co myśleć o sprawdzeniu, myślisz, że grałbym z samym tripsem na takim stole? Na co go obstawiałeś, że myślałeś o sprawdzeniu? Co innego bijesz tam z tym straightem? Nie graj pod wpływem emocji i poprzednich rozdań, chociaż w tym przypadku uchroniło to Ciebie od stracenia buyina.

Btw. jak już ktoś Ci odpisuje w tym dziale, to chociaż podejmij dialog.

Wróć do „Cash full ring”