9 Sezon Świnoujskiej Ligi Pokera
- Soya
- LEGENDA

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
RooMek
- -#aktywny

-
uniek
- -#pretendent

-
maji
- -#aktywny

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
maji
- -#aktywny

Kto się wybiera na cash'a w piątek po turnieju?
Cap turnieju
1.Soya
2.Mokry
3.Pablo
4.Kamebra
5.Naginacz
gdyby pula nie była zabierana na mastersa to może i bym zagrał ale w związku z tym że live gram jak ofiara losu dlatego sobie daruje nerwy i raczej nie zagram.
10 osób chętnych na cash w piątek:
1. smif
2.
3.
4.
5.
6.
Cap turnieju
1.Soya
2.Mokry
3.Pablo
4.Kamebra
5.Naginacz
gdyby pula nie była zabierana na mastersa to może i bym zagrał ale w związku z tym że live gram jak ofiara losu dlatego sobie daruje nerwy i raczej nie zagram.
10 osób chętnych na cash w piątek:
1. smif
2.
3.
4.
5.
6.
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
RooMek
- -#aktywny

- carterrr
- -#aktywny

Marku Smicie Smitfie czy jak tam wolisz fajnie by było jakbys zagrał w turnieju bo dobrze mi się z toba ostatnio grało
gra live casch czy turek co za róznica. Jak ma byc padaka to i tak będzie.
Pablo nie kumam najpierw sam namawiałes soje aby lige prowadzić a teraz każdym swoim wpisem go zniechęcasz. Buła nie wyjeta nie ma co.
Ja z bodym będziemy na turku na bank.
Pablo nie kumam najpierw sam namawiałes soje aby lige prowadzić a teraz każdym swoim wpisem go zniechęcasz. Buła nie wyjeta nie ma co.
Ja z bodym będziemy na turku na bank.
-
body_b
- -#aktywny

Poziom naszej ligi drastycznie spadł, nawet najlepsi gracze (czytaj. Pablo, Smerf, warzywo zwane Soya, Nagniatacz i inne prawdziwki bardzo sie opusciły) nagminne colowanie bez pozycji, drałowanie bez sensu i inne dziwne zagrywki każą mi sądzić ze zatrzymaliście sie w rozwoju..... rezygnuje z tego DRAMATU ktorym jest nasza liga. w piątek po raz ostatni skopie wam tyłki i mam dosyć.
- carterrr
- -#aktywny

Jesli mowa o piątku, to zapraszam w piątek na turniej Darka(dane osobiste usunięte na prośbę Dont Worry) zwanego Dont Worym. Bez ciebie każdy turniej jest pozbawiony fantazji polotu szaleństwa i rozmachu którego mi brakuje u innych graczy. Bez ciebie to już nie to.
Body mocne słowa rzuca a zobaczymy co zaprezentuje w piątek. Co prawda bije na głowę swoimi umiejętnościami większośc graczy w naszej lidze (i tutaj pokłon w jego strone za mega postęp jaki zrobił) ale chyba lekka palemka zaczyna odbijać?!
Body mocne słowa rzuca a zobaczymy co zaprezentuje w piątek. Co prawda bije na głowę swoimi umiejętnościami większośc graczy w naszej lidze (i tutaj pokłon w jego strone za mega postęp jaki zrobił) ale chyba lekka palemka zaczyna odbijać?!
Ostatnio zmieniony 16 cze 2011, 13:01 przez carterrr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
body_b
- -#aktywny

Carterrr wybacz ale palemka to tobie odbija, nie raz mowiles mi ze nie masz zamiaru grac z tymi pokerowymi warzywami i ze nie ma nikogo kto by im o tym powiedzial przynajmniej tak mowiles mi i Jenorowi ktory przynal Ci racje i sam zanosil sie smiechem, zreszta ty sam nie jestes lepszy te twoje wszystkie "CZTERYdamy" zaczynaja mnie denerwowac, jak nauczysz sie liczyc wysokosc pota to pogadamy......
- carterrr
- -#aktywny

Eh mój mentosie pokerowy nie spodziewałem się po tobie takiej sodówki
Przypomnij sobie gdzie byłeś pół roku temu gdziie grywałeś sobie co 3 rękę 72. Turnieje kończyłeś bardzo szybciutko. Teraz może naszych grajków ligowych ogrywasz ale pamiętaj że są lepsi od ciebie.
Zadzwinię po farciarza Jenora albo Cienia który ogra cię jak dziecko i będziesz huj z tego miał.
Zadzwinię po farciarza Jenora albo Cienia który ogra cię jak dziecko i będziesz huj z tego miał.
-
cieniu1114
- -#pretendent

-
JenOr
- -#aktywny

Nie bój się Body, mi palma odbijala juz kilka razy, przynajmniej wedle opinii naszych grajkow. A ja poprostu czuje sie najlepszy. Czy to juz palma? Pewnie tak, ale czy lepsze jest poczucie wyzszosci jezeli chodzi o umiejetnosci, przygotowanie i podejscie do pokera, czy lepsze jest udawanie ze jest sie nadal tym slabiutkim grajkiem co dwa lata temu? Nie mnie oceniac, ale wydaje mi sie ze pewnosc siebie w pokerze jest bardzo wazna. Nigdy bym nie powiedzial, ze jestem lepszym czlowiekiem, czy mam lepsza pozycje spoleczna czy cokolwiek innego, bo to juz zwykle przechwalanie, ale jezeli chodzi o cos w miare porownywalnego, to mozna sie na taka ocene pokusic. Nie gram w lidze z kilku powodow, glownymi to za male wpisowe i za slaby poziom, zebym mogl sie czegos nauczyc. Pewnie to sa glowne powody, zeby powiedziec ze mi odbilo, ale prawda jest taka, ze gra live zabiera caly wieczor, mam do wygrania okolo 400zl, gdzie na necie wpisuje sie do jednego stolika za taka kwote. Majac dziewczyne i inne obowiazki, trzeba szukac wolnych chwil na gre i trzeba ja dobrze selekcjonowac.
-
Pablo Muchettii
- -#VIP