Analizy rozdań z turniejów wielostolikowych MTT poker online. Zarówno full ring poker online jak i mniej popularnych short handed poker online.
-
TR08
- -#VIP

Postautor: TR08 » 28 mar 2013, 22:41
Niestety nie miałem zaznaczonego w opcjach, by zapisywało logi lokalnie, a nie mam pojęcia czy da się to jeszcze gdzieś u nich sprawdzić(888-brak-polskiej-licencji!). Ale tym razem nie powinno to sprawić problemu. Mamy taką sytuację:
Otwierający kolejkę podbił o minimalną stawkę. Jesteśmy drudzy. Za nami jeszcze jeden gracz(armas nie gra). Partia w 99%(tak mi się napisało, nie liczcie ;p) wygrana. Teraz wypadałoby zrobić coś, by wyciągnąć jak najwięcej kasy. I tutaj moje pytanie, co byście zrobili?
-
bnkn
- -#pretendent

Postautor: bnkn » 29 mar 2013, 11:33
Dałbym tylko call, zawsze jest szansa że gracz z UTG się obudzi i wyjedzie nam z jakimś raise, callnać powinien z byle czym. Liczymy na to że ktoś dobierze kolor z dama czy królem i wyrazi chęć stackowania. Po checku i nic nie znaczącym becie za 15% puli, możemy wykluczyć że ktoś siedzi z setem czy dwoma parami. Mogą czaić się z drawem do pokera, ale szanse na to że dobiorą są minimalne, więc na tym etapie nie należy sobie tym zaprzątać głowy. Na river pula w granicach 3k i 2 graczy przed Tobą, to powinno zapewnić dalszą akcję.
-
blade08111991
- -#VIP

Postautor: blade08111991 » 29 mar 2013, 12:44
masz absolutnego nutsa. wiec call i moblic sie zeby mial AA lub jakiegos seta / two pair.
-
TR08
- -#VIP

Postautor: TR08 » 29 mar 2013, 13:42
Czyli nie jest ze mną tak źle.
Call ode mnie, eleni raise(bodajże do 3k z hakiem), lippster fold, więc nie ma co się dalej czaić - allin, eleni sprawdza:
Okazało się, że w akcie desperacji rushował z parą 7. No cóż...
-
dadzio10
- -#VIP

Postautor: dadzio10 » 29 mar 2013, 16:53
gg niezle cisniesz ladne rozegranie

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.