[cash][NL][10]75 ???????

Analizy rozdań poker teksas z gier heads up, 1 na 1. Cash, Sit'n Go, czy też finałowych gier turniejowych. Grasz w poker teksas? Wejdź!
Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

[cash][NL][10]75 ???????

Postautor: sprinter_1989 » 21 gru 2008, 23:51

Rozegrałem sobie HU z gościem na stole cash ... Ogólnie moge o nim powiedzieć tylko jedno----> dawno nie grałem z takim dziwakiem ... Dostałem na ręke big slick i lekko podbiłem a on call ... Flop JQ2 ... Ja raise 0.10 on call, turn 7, ja raise 0.30 on call, river 4 ... Siedze i myśle co zrobić to robie check myśląc że musi mieć przynajmniej J ... A on raise 1$ no to ja fold a potem on mi pokazuje 84 :shock: Jak po takim flopie można było to sprawdzać :neutral:

No i zaraz dostaje 99 i myśle tak: takie ręce zagrywam allin bo ten donk i tak każdy lekki raise będzie sprawdzał z niczym... Niestety nie wziąłem pod uwage że sprawdzi mojego allina z takimi kartami i jeszcze wygra :shock: Reszte widać na screenie ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 19:10 przez sprinter_1989, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
encepence
-#VIP
-#VIP

Postautor: encepence » 22 gru 2008, 11:00

mi ogolnie CD Poker nie lezy, zawsze glupim sposobem tam przegram, wiecej szczescia niz rozumu :)

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 23 gru 2008, 16:38

To się siedzi z takim na stoliku i w końcu się wypłaci :P

konieczny
-#VIP
-#VIP

Re: 75 ???????

Postautor: konieczny » 23 gru 2008, 17:03

sprinter_1989 pisze:Rozegrałem sobie HU z gościem na stole cash ... Ogólnie moge o nim powiedzieć tylko jedno----> dawno nie grałem z takim dziwakiem ... Dostałem na ręke big slick i lekko podbiłem a on call ... Flop JQ2 ... Ja raise 0.10 on call, turn 7, ja raise 0.30 on call, river 4 ... Siedze i myśle co zrobić to robie check myśląc że musi mieć przynajmniej J ... A on raise 1$ no to ja fold a potem on mi pokazuje 84 :shock: Jak po takim flopie można było to sprawdzać :neutral:

No i zaraz dostaje 99 i myśle tak: takie ręce zagrywam allin bo ten donk i tak każdy lekki raise będzie sprawdzał z niczym... Niestety nie wziołem pod uwage że sprawdzi mojego allina z takimi kartami i jeszcze wygra :shock: Reszte widać na screenie ...

*wziąłem

to sa uroki gier na micro stawki inaczej tego chyba sie nie da wytlumaczyc

pablo1972
-#VIP
-#VIP

Postautor: pablo1972 » 25 gru 2008, 23:37

Gra z takimi kolesiami to prawdziwa przyjemność, jeśli trafiam na takiego to zapisuję sobie jego nick i potem szukam gdzie gra. Podstawa to cierpliwość, czekam na dobrą kartę i all inem załatwiam sprawę, potem ewentualnie poprawka i czekam kiedy znowu zechce zagrać.

Robinmaster
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Robinmaster » 26 gru 2008, 14:23

oboje gracie shortstackami co tez sprawia roznice zauwaz ze oboje macie po 30 bb tzn all in wynosi 30 bb wiec sorry very ale nie dziwie sie temu sprawdzeniu w sensie mozna bylo na 1 rzut oka sie czegos takiego spodziewac z graczem ktory sie nie wkupuje na stolik NL 10 z 10$ z takimi to trzeba ostroznie !

Grzegorz14
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Grzegorz14 » 26 gru 2008, 15:29

Dla mnie to poprostu kolejny fishek z CDpokera :wink: Zagraj z kolesiem na wyzszych stawkach i zobaczymy czy tez tak bedzie kozaczyl ;p. Wychodzi na to ze jak sie nie ma bankroll'u na wyzsze stawki to potrzeba b. duzo szczescia zebys swoj malutki bankrolik rozmnozyc. Moim zdaniem to nie ma co analizowac wogole rozdan na malych stawkach... Same donkeye na ktorych nie ma regul, a juz napewno nie mozna stosowac do nich regul z wyzszych stawek

Wróć do „Heads up”