6 sezon ŚLP
-
maji
- -#aktywny

-
viticanus
- -#pretendent

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

Wyniki 7 kolejki VI sezonu.
1 smith_n-65pkt
2 Eramita-49pkt
3 Kamebra-38pkt
4 B³azej-32pkt
5 cantee86-29pkt
6 body_builder-26pkt
7 naginacz-23pkt
8 Jlupino-20pkt
9 Daniel 75-18pkt
10 Dont worry-16pkt
11 mistrzuni0-15pkt
12 Snopek-14pkt
13 carterrr-13pkt
14 Elite_Roo-12pkt
15 Pablo Muchetti-11pkt
16 Franek-10pkt
17 JenOrek-9pkt
18 Jarek_29-8pkt
19 Arek-7pkt
20 Kaczor-6pkt
21 Mosiu-5pkt
http://www.pokerkings.pl/swinoujscie/tables.php
1 smith_n-65pkt
2 Eramita-49pkt
3 Kamebra-38pkt
4 B³azej-32pkt
5 cantee86-29pkt
6 body_builder-26pkt
7 naginacz-23pkt
8 Jlupino-20pkt
9 Daniel 75-18pkt
10 Dont worry-16pkt
11 mistrzuni0-15pkt
12 Snopek-14pkt
13 carterrr-13pkt
14 Elite_Roo-12pkt
15 Pablo Muchetti-11pkt
16 Franek-10pkt
17 JenOrek-9pkt
18 Jarek_29-8pkt
19 Arek-7pkt
20 Kaczor-6pkt
21 Mosiu-5pkt
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

Powołując się na pkt 9a regulaminu ŚLP:
9. Zmiany w regulaminie rozgrywek.
a) Organizatorzy mają prawo zmiany regulaminu w dowolnym terminie.
Ze względu na okoliczności związane z lokalem nastąpiły zmiany.
Kwoty zebrane z każdego turnieju idą w całości do puli każdego turnieju.
Zostaje zmniejszone wpisowe.
Deepstack z 40 na 30
Rebuy z 25 na 20
Terminator z 20+10+10 na 20+10
Ps. Moja nowa koszulka sprawiła mi 2 badbeat'y
Teraz nie wiem czy w niej zagrać 2 października
Jenor jak Ty mi to mogłeś zrobić? Dajesz mi AA na KK.... dajesz A na flopa a i tak przegrywam. Tak się nie robi kolegom
9. Zmiany w regulaminie rozgrywek.
a) Organizatorzy mają prawo zmiany regulaminu w dowolnym terminie.
Ze względu na okoliczności związane z lokalem nastąpiły zmiany.
Kwoty zebrane z każdego turnieju idą w całości do puli każdego turnieju.
Zostaje zmniejszone wpisowe.
Deepstack z 40 na 30
Rebuy z 25 na 20
Terminator z 20+10+10 na 20+10
Ps. Moja nowa koszulka sprawiła mi 2 badbeat'y
Jenor jak Ty mi to mogłeś zrobić? Dajesz mi AA na KK.... dajesz A na flopa a i tak przegrywam. Tak się nie robi kolegom
-
maji
- -#aktywny

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

8 kolejka
1 JenOrek-58pkt
2 carterrr-42pkt
3 smith_n-31pkt
4 mexyk69-25pkt
5 Daniel 75-22pkt
6 naginacz111-19pkt
7 Elite_Roo-16pkt
8 Dont worry-13pkt
9 Pablo Muchetti-11pkt
10 Franek-9pkt
11 Mosiu-8pkt
12 mistrzuni0-7pkt
13 Eramita-6pkt
14 Damians-5pkt
1 JenOrek-58pkt
2 carterrr-42pkt
3 smith_n-31pkt
4 mexyk69-25pkt
5 Daniel 75-22pkt
6 naginacz111-19pkt
7 Elite_Roo-16pkt
8 Dont worry-13pkt
9 Pablo Muchetti-11pkt
10 Franek-9pkt
11 Mosiu-8pkt
12 mistrzuni0-7pkt
13 Eramita-6pkt
14 Damians-5pkt
- carterrr
- -#aktywny

Potwierdzam,wczoraj było sporo bardzo fajnych, odważnych zagrań. Mało limpów, a każdy flop drogo kosztował. A dgy zostało nas 4 to już był Poker przez duże P
Gratulcje dla Jenora który mimo wpływu trunków wyskokowych ( chyba one spowodowały że mi ciągle asa wyrzucał na moje podbicia ) wygrał po bardzo fajnej i dobrej grze.
P.S Choć mam Jenor taką prywatną uwagę. Jak już wygrywasz to wygrywaj w wielkim stylu, a nie liczyć na farta
Gadałem dziś ze Smitem i podobnie jak ja dalej nie może przeboleć że wygrywałeś z nami z tak bardzo zdominowanymi przez nas rekoma. Jutro licze ze sie poprawisz 
Gratulcje dla Jenora który mimo wpływu trunków wyskokowych ( chyba one spowodowały że mi ciągle asa wyrzucał na moje podbicia ) wygrał po bardzo fajnej i dobrej grze.
P.S Choć mam Jenor taką prywatną uwagę. Jak już wygrywasz to wygrywaj w wielkim stylu, a nie liczyć na farta
-
body_b
- -#aktywny

- carterrr
- -#aktywny

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
JenOr
- -#aktywny

-
mistrzunio
- -#VIP

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

9 kolejka 6 sezonu
1 carterrr-59pkt
2 mistrzuni0-43pkt
3 naginacz111-32pkt
4 Dont worry-26pkt
5 JenOrek-23pkt
6 Snopek-20pkt
7 Arek-17pkt
8 _PLAYER-14pkt
9 Damians-12pkt
10 Pablo Muchetti-10pkt
11 Daniel 75-9pkt
12 Mosiu-8pkt
13 smith_n-7pkt
14 Elite_Roo-6pkt
15 body_builder-5pkt
1 carterrr-59pkt
2 mistrzuni0-43pkt
3 naginacz111-32pkt
4 Dont worry-26pkt
5 JenOrek-23pkt
6 Snopek-20pkt
7 Arek-17pkt
8 _PLAYER-14pkt
9 Damians-12pkt
10 Pablo Muchetti-10pkt
11 Daniel 75-9pkt
12 Mosiu-8pkt
13 smith_n-7pkt
14 Elite_Roo-6pkt
15 body_builder-5pkt
-
maji
- -#aktywny

naprawde tak szybko odpadłem niefajnie
coraz częściej budzę się z bulem głowy po turnieju (fajki, wlewany alkohol i braki w portfelu) i będzie lepiej jak po tym sezonie odpuszczę na tyle, że wystarczy jak sobie zagram od czasu do czasu lub jakieś większe turnieje jesli Pablo zlapie wene na organizacje. (co z tym cyklem duzych turnieji o ktorych wspomniane było?)
Perspektywa wydawania około 200zł(nawet jak sie jest czesto w kasie to i tak jest sie tylko na minimalnym plusie w moim przypadku) w tygodniu przestała mnie bawić - alternatywne rozwiazania sa bardzo szybko dostrzegalne. Mozna sobie skoczyc do naszych zachodnich sasiadow 2 razy w miesiacu na wiekszy turniej. Jednorazowy wydatek troszke wiekszy ale mozliwosc wygrania znacznie wiecej.
Inne rozwiazanie moze byc takie ze mozna rowniez sobie wplacic na jakis room ktory ma dobra oferte turniejowa i zagrac 35 turnieji czyli tym samym 35 szans na podreperowanie portfela. Znamy sie juz wszyscy na tyle dobrze ze wiadomo na co kogo stać. Troche tez juz nie mam frajdy zeby grac tak czesto w tym samym gronie. Nikogo nie namawiam zeby przestal grac w lidze!! Mam nadzieje ze poradze sobie z glodem slp po zblizajacym sie mastersie i mam tez nadzieje ze gdy spytam kogos o wyjazd na west chetnie zorganizuje sobie czas i sie wybierze do kasyna sprobowac sil o troszke wieksza gotowke. Zreszta kto zamna zateskni
chyba tylko moj jedyny fan, Don Juan de Jenor znany bliżej w swiadku jako pokerowa szelma
postaram sie tez byc wytrwaly w postanowieniu/ Myslcie co chcecie, ale na pewno nie mozecie mi nie przyznac racji chociaz po czesci.
Gratulacje dla Cartera za wczorajszo/dzisiejszy tur. Naprawde cie nie docenialem, a grales b.poprawnie (moze nawet ladnie by bylo gdybys sie wiecej usmiechal:) ). Don Juan sie nawalil i tylko dupa go trzymala na krzesle bo przeciez jest jak wiara
a liczylem na dubelka w jego wykonaniu i mega sprint do mastersa.
chcialem napisac cos o bodym ale zapominam ze on siedzi w Szczecinie - Pozdrowienia
i tyle chcialem napisac
siedze w robocie zepsuty jak mieso na sloncu i czekam az bede mogl isc spac
a sklamalbym okrutnie gdybym napisal ze koncze z pokerem w sumie dopiero niedawno co zaczalem mam nadzieje ze cos fajnego mnie jeszcze spotka w zwiazku z tym
Pozdrowienia gałgany
coraz częściej budzę się z bulem głowy po turnieju (fajki, wlewany alkohol i braki w portfelu) i będzie lepiej jak po tym sezonie odpuszczę na tyle, że wystarczy jak sobie zagram od czasu do czasu lub jakieś większe turnieje jesli Pablo zlapie wene na organizacje. (co z tym cyklem duzych turnieji o ktorych wspomniane było?)
Perspektywa wydawania około 200zł(nawet jak sie jest czesto w kasie to i tak jest sie tylko na minimalnym plusie w moim przypadku) w tygodniu przestała mnie bawić - alternatywne rozwiazania sa bardzo szybko dostrzegalne. Mozna sobie skoczyc do naszych zachodnich sasiadow 2 razy w miesiacu na wiekszy turniej. Jednorazowy wydatek troszke wiekszy ale mozliwosc wygrania znacznie wiecej.
Inne rozwiazanie moze byc takie ze mozna rowniez sobie wplacic na jakis room ktory ma dobra oferte turniejowa i zagrac 35 turnieji czyli tym samym 35 szans na podreperowanie portfela. Znamy sie juz wszyscy na tyle dobrze ze wiadomo na co kogo stać. Troche tez juz nie mam frajdy zeby grac tak czesto w tym samym gronie. Nikogo nie namawiam zeby przestal grac w lidze!! Mam nadzieje ze poradze sobie z glodem slp po zblizajacym sie mastersie i mam tez nadzieje ze gdy spytam kogos o wyjazd na west chetnie zorganizuje sobie czas i sie wybierze do kasyna sprobowac sil o troszke wieksza gotowke. Zreszta kto zamna zateskni
postaram sie tez byc wytrwaly w postanowieniu/ Myslcie co chcecie, ale na pewno nie mozecie mi nie przyznac racji chociaz po czesci.
Gratulacje dla Cartera za wczorajszo/dzisiejszy tur. Naprawde cie nie docenialem, a grales b.poprawnie (moze nawet ladnie by bylo gdybys sie wiecej usmiechal:) ). Don Juan sie nawalil i tylko dupa go trzymala na krzesle bo przeciez jest jak wiara
chcialem napisac cos o bodym ale zapominam ze on siedzi w Szczecinie - Pozdrowienia
i tyle chcialem napisac
siedze w robocie zepsuty jak mieso na sloncu i czekam az bede mogl isc spac
a sklamalbym okrutnie gdybym napisal ze koncze z pokerem w sumie dopiero niedawno co zaczalem mam nadzieje ze cos fajnego mnie jeszcze spotka w zwiazku z tym
Pozdrowienia gałgany
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

To , że sie zrobiło za drogo to nawet ja wiem i chyba wiekszosc.
Wogole zamiast fajnej gry jest pijanstwo i świrowanie.
Najlepszym lekarstwem bedzie powrót do korzeni. Czyli granie samych" freezautów" 7k za 20 zł.
A jak dla kogoś za tanio to niech sobie zagra w necie.
ŚLP= spotkanie ze znajomymi i pogranie dobrego pokera.
Wogole zamiast fajnej gry jest pijanstwo i świrowanie.
Najlepszym lekarstwem bedzie powrót do korzeni. Czyli granie samych" freezautów" 7k za 20 zł.
A jak dla kogoś za tanio to niech sobie zagra w necie.
ŚLP= spotkanie ze znajomymi i pogranie dobrego pokera.
-
maji
- -#aktywny

nie chce wplywac na zadne decyzje (podyskutujecie jak bedzie koniecznosc i ustalicie)
(decydowac powinny osoby ktore regularnie chodza i traktuja nasza lige jak cos wiecej jak zbieranine osob chetnych do gry) decyzje sa moimi prywatnymi i nie moze ktos na tym ucierpiec ze ja sobie cos postanowilem w sensie prywatnym
oj pijaństwo to tak (nie pamiętam turnieju w tym sezonie na którym nie wypiłem conajmniej 2 piw).
na pewno jak Mokry wróci chciałbym się z nim pościgać jeden cały sezon (moze Jlupino tez by sie pokusil jeszcze kiedys o zagranie calego cyklu), ale to wszystko za rok pewnie
(decydowac powinny osoby ktore regularnie chodza i traktuja nasza lige jak cos wiecej jak zbieranine osob chetnych do gry) decyzje sa moimi prywatnymi i nie moze ktos na tym ucierpiec ze ja sobie cos postanowilem w sensie prywatnym
oj pijaństwo to tak (nie pamiętam turnieju w tym sezonie na którym nie wypiłem conajmniej 2 piw).
na pewno jak Mokry wróci chciałbym się z nim pościgać jeden cały sezon (moze Jlupino tez by sie pokusil jeszcze kiedys o zagranie calego cyklu), ale to wszystko za rok pewnie
-
jarek29
- -#pretendent

- carterrr
- -#aktywny

DID YOU SEE ? VC !
Marku ja nie uśmiechniety ?! Przecież miałem wczoraj tak szampański nastrój że gdyby nie uszy to uśmiech kręciłby sie wkoło
Podziękowania dla dla Mateusza Elite Roo za wprowadzenie mnie w tak szampański nastrój
Podziękowania dla Mateusza Body Bojlera że mi zrzucił KJ
I wogóle dla wszystkich którzy ze mna wczoraj pili do rana i oddali mi swoje pieniążki. Bardzo was lubie chłopaki
Co do turnieju to nadal chodzi mi po głowie jedno rozdanie. Na flopie 10,7,4 zrzuciłem mistrzuniowi AA !!! Nie sądziłem że jestem do tego zdolny. Potem przez pół wieczoru co chwile gadałem sam do siebie że jestem idiotą i to było frajerskie zagranie. Okazało się że może i słusznie bo przecież wygrałem. Więc może trzeba podejmować takie decyzje aby wygraywać turnieje.
Mistrzunie powiedz mi co miałeś !!
Snopku trzymałem swoje żetoniki tak jak chciałeś
Marku ja nie uśmiechniety ?! Przecież miałem wczoraj tak szampański nastrój że gdyby nie uszy to uśmiech kręciłby sie wkoło
Podziękowania dla dla Mateusza Elite Roo za wprowadzenie mnie w tak szampański nastrój
Podziękowania dla Mateusza Body Bojlera że mi zrzucił KJ
I wogóle dla wszystkich którzy ze mna wczoraj pili do rana i oddali mi swoje pieniążki. Bardzo was lubie chłopaki
Co do turnieju to nadal chodzi mi po głowie jedno rozdanie. Na flopie 10,7,4 zrzuciłem mistrzuniowi AA !!! Nie sądziłem że jestem do tego zdolny. Potem przez pół wieczoru co chwile gadałem sam do siebie że jestem idiotą i to było frajerskie zagranie. Okazało się że może i słusznie bo przecież wygrałem. Więc może trzeba podejmować takie decyzje aby wygraywać turnieje.
Mistrzunie powiedz mi co miałeś !!
Snopku trzymałem swoje żetoniki tak jak chciałeś
-
mistrzunio
- -#VIP

- carterrr
- -#aktywny

-
body_b
- -#aktywny

-
RooMek
- -#aktywny

Ja ze swojej strony dziekuje Darkowi "dontworry'emu" za pomoc przy sitku
, bylo swietnie , calowalem kazdego (to poprzez pro%centy) .
Dzieki i do zobaczenia na przyszlej kolejce !!
Darek , Marek , Damian ----> nastepna kolejka powtorka
, "just say my name bitch !"
*** EDIT ***
Gratulacje dla Dariusza V Carterrra
Mam nadzieje , ze mistrz joda pomogl
!!!!!!
CU !
Dzieki i do zobaczenia na przyszlej kolejce !!
Darek , Marek , Damian ----> nastepna kolejka powtorka
*** EDIT ***
Gratulacje dla Dariusza V Carterrra
Mam nadzieje , ze mistrz joda pomogl
CU !
-
maji
- -#aktywny

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

10 kolejka ŚLP VI sezon.