6 kolejka
-
DZIURA
- -#zwykly

-
malutki26
- -#aktywny

-
GrzesVP
- LEGENDA

Tak sobie myślę, że jedni walczyli o generalkę do mastersa by mieć lepszą pozycję wyjściową. Druga sprawa Ci którzy najczęściej się pojawiali mogą zostać w pewien sposób "oszukani" że walczyli zawsze, przychodzili a ta kasa zostanie dodana do turnieju gdzie może przyjść każdy kto nawet nie grał i można wygrać ich pieniądze.
Sam byłem tylko raz
Ale myślę że jak walczyli w generalce to ich pasuje nagrodzić, albo wszystko dla zwycięzcy, albo dla top3. Bo z drugiej strony dodając to do turnieju rebuy się za bardzo nie odczuje w nagrodach, a tak to za walkę komuś się nagroda najlepszym należy..
moje zdanie
Sam byłem tylko raz
moje zdanie
-
koczwi
- -#VIP

-
malutki26
- -#aktywny

kilka rozwiązań z tej sytuacji
1 kończymy lige turniej z wpisowym 50 +5 stacki równe nielimitowany rebuy rake jako pula dodana
2. Gramy ostatni turniej 50 +5 a za tydzien masters stacki jak w schemacie w zależnosci od uzyskanego miejca w lidze za pierwsze miejsce puchar jak starczy kasy to za drugie i trzecie tez
3 konczymy lige i zwracam wszystkim rake
4 rozgrywamy turniej 50 +5 i pozniej masters i gramy o ten rake 3 miejsca platne za piwrwsze bedzie okolo 150pkt
napewno nie rozdam teraz kasy za top 3 bo nie bylo to powiedziane przed turkiem i wiekszosc osob ktore zajely miejsca od 4 wzwyż bedzie miało pretensje niech kazdy napisze która opcja z 1 do 4 najbardziej pasuje i tam gdzie bedzie najwieksza liczba zwolenników to tak zakończymy lige
1 kończymy lige turniej z wpisowym 50 +5 stacki równe nielimitowany rebuy rake jako pula dodana
2. Gramy ostatni turniej 50 +5 a za tydzien masters stacki jak w schemacie w zależnosci od uzyskanego miejca w lidze za pierwsze miejsce puchar jak starczy kasy to za drugie i trzecie tez
3 konczymy lige i zwracam wszystkim rake
4 rozgrywamy turniej 50 +5 i pozniej masters i gramy o ten rake 3 miejsca platne za piwrwsze bedzie okolo 150pkt
napewno nie rozdam teraz kasy za top 3 bo nie bylo to powiedziane przed turkiem i wiekszosc osob ktore zajely miejsca od 4 wzwyż bedzie miało pretensje niech kazdy napisze która opcja z 1 do 4 najbardziej pasuje i tam gdzie bedzie najwieksza liczba zwolenników to tak zakończymy lige
-
woody
- -#pretendent