szefo1 - mudzin85
arek_FJ - kubusdagus
Panterek - asdfspam
Le Chiffre - akupok
coolen - alekspolak1 0 - 2
olczykandree - asterix79pl
lukasz4891 - tomek176 2 - 1
5 kolejka
- coolen
- -#aktywny

coolen - alekspolak1 0 - 2
szkoda komentowac nawet ...
Runda 1
Poczatkowe przepychanki z lekkim wskazaniem na Aleksa, dostaje QQ - rasie odpowiedz allin i Aleks pokazuje 77. Flop z 7 , wiec przegrywam z setem Aleksa - n/c
Runda 2
Jak zwykle przepychanki, po paru minutack zostaje mi 700 , przegrywam fullem na fulla. Odbijam sie agresja , pomogl trafiony kolor na flopie z opcja na royala
Przy rownych stakach dostaje AJs, wchodze w podbicie Aleksa. Flop AK5, turn T i poszly alliny. Pokazal AK. Zostalo mi cale 10
Seria allinow doprowadza mnie do 100 zetonow, niestety przegrywam z jakims shitem 
szkoda komentowac nawet ...
Runda 1
Poczatkowe przepychanki z lekkim wskazaniem na Aleksa, dostaje QQ - rasie odpowiedz allin i Aleks pokazuje 77. Flop z 7 , wiec przegrywam z setem Aleksa - n/c
Runda 2
Jak zwykle przepychanki, po paru minutack zostaje mi 700 , przegrywam fullem na fulla. Odbijam sie agresja , pomogl trafiony kolor na flopie z opcja na royala
- alekspolak1
- -#VIP

mi sie podobal pojedynek narescie w tym HUraz szczescie mialem a nie ciagle serie pechowych meczow.
.....
Moim zdaniem powinni sie ludzie troche ruszac bo juz jest 7 kwietnia a dopiero jeden pojedynek z tej kolejki zostal rozegrany a wiec moze ludziska byscie tempo przyszpieszyli zeby rowno sie kolejki konczyly......
Moim zdaniem powinni sie ludzie troche ruszac bo juz jest 7 kwietnia a dopiero jeden pojedynek z tej kolejki zostal rozegrany a wiec moze ludziska byscie tempo przyszpieszyli zeby rowno sie kolejki konczyly......
-
lukasz4891
- -#pretendent

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
olczykandre
- -#VIP

-
asterix79pl
- -#VIP