[FR] [NL] [FREEZOUT] [3$] 44
-
oszustowiec
- -#pretendent

[FR] [NL] [FREEZOUT] [3$] 44
Freezout - około 1h gry - zostało około 60 (płatne od 20)- gość cały swój stack zbudował dając AI preflop lub flop - nic innego nie grał. Raz został sprawdzony wcześniej i miał trash - szczęśliwie mu doszło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 16:54 przez oszustowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
- sextasy
- -#aktywny

-
rstyle1989
- -#pretendent

- Ezkalop
- -#aktywny

nie wiem co tu analizowac. robi steala czyli pewnie ma Ax any 2 face cards moze pocket.
Flop bezpieczny male prawdopodobienstwo na J. jesli nie ma pocketa to go masz.
Natomiast ja bym go reraise na jego steal. jakby mnie dal push to bym raczej dal fold. bo z 44 nie masz EV na call. a on dal cie AI na flopie bo mial inicjatywe na pre flopie. re raise w twoim wykonaniu by sprawil bys mial inicjatywe i to pewnie ty bys postawil all in na flopie jakby ci dal call.
Tak jak ty rozegrales to na flopie miales 50/50.
Flop bezpieczny male prawdopodobienstwo na J. jesli nie ma pocketa to go masz.
Natomiast ja bym go reraise na jego steal. jakby mnie dal push to bym raczej dal fold. bo z 44 nie masz EV na call. a on dal cie AI na flopie bo mial inicjatywe na pre flopie. re raise w twoim wykonaniu by sprawil bys mial inicjatywe i to pewnie ty bys postawil all in na flopie jakby ci dal call.
Tak jak ty rozegrales to na flopie miales 50/50.
Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”