4 kolejka

Awatar użytkownika
firesparrow
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: firesparrow » 17 paź 2011, 22:49

firesparrow - Hiro

0-2

Hiro
-#VIP
-#VIP

Postautor: Hiro » 17 paź 2011, 22:57

Dzięki firesparrow. Jakoś dzisiaj mnie wzięło na taką spokojną grę - no i na blefie cię pare razy złapałem. Końcówka 2 partii to poezja: podbicie twoje z jak się później okazało siódemkami, ja calnąłem z Q8 bo ciągle podbijałeś więc próóbowałem mimo wszystko jakiejś obrony- no i odkrywa się 887, dwa trefle - tu chyba znowu podbicie i call, 2 trefl na turnie (przeczekaliśmy?) no i river to piękna Q - pewnie mnie na kolor obstawiałeś? - zresztą i tak wcześniej czy później by się na allinach skończyło. Dzisiaj karty po mojej stronie.

puls_asfaltu
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: puls_asfaltu » 19 paź 2011, 20:00

gregsan - puls_asfaltu
0 - 2
Można gdzieś zobaczyć jak wygląda klasyfikacja po 4 czy 3 kolejkach?

Awatar użytkownika
Sliwa
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sliwa » 19 paź 2011, 20:04

Awatar użytkownika
wiciu-ck
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 20 paź 2011, 23:23

AustrianOak - wiciu-ck
2 - 0

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 21 paź 2011, 19:20

viperex76 vs drynk
0:2

Standardowe blindy i stack 2k. Pierwszy pojedynek wygrany na pierwszych blindach po tym jak sprzedaję suckouta z AJ vs KK. Niestety na złym readzie gram reraise push, dostaję oczywisty call, kryłem oponenta stackiem, spadł as, bez historii.

Drugi kończy się na drugich blindach, moja przewaga stacka 3:1, gram 99 bet z dealera dostaje call od A6. Flop 865 (?) oponent gra check/raise na moj cbet, ja pushuje, dostaje call (o ile dobrze pamiętam) i 99 się utrzymuje.

viperex76 to ogarnięty gracz, grający bez oporów i z pewnością nie scary money, żeby nie ten suckout, mogło by być dużo trudniej i wcale nie z tak dobrym dla mnie skutkiem.

Zibik
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Zibik » 22 paź 2011, 20:09

Zibik - Hyrek 2:0

Witam.
Rozgrywaliśmy dwa pojedynki jednocześnie na 5 minutowych ciemnych. W obu pojedynkach udało mi się doprowadzić do sporej przewagi a później wygrywać. W drugim pojedynku Hyrek sprawdził all ina z top parą na moją druga parę lecz na nieszczęście dla niego turn podarował mi tripsa a na river jeszcze złapałem strita. Ogólnie karty mi mocno sprzyjały (ustrzeliłem nawet karete) więc Hyrkowi ciężko było jakoś odpowiedzieć mimo że stawiał mocny opór.

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#VIP
-#VIP

Postautor: Fanatyk » 24 paź 2011, 18:28

Fanatyk vs tommko 2:0

1) W pierwszym pojedynku na początku objąłem lekka przewagę , niemniej przeciwnik szybko wyrównywał straty . kluczowym rozdaniem okazało się 3beowana pula z QJ. Tommko sprawdził i trafił świetny flop TT6 ( JT ) . Przeczekał flop i uderzył na turnie 9 , ja postanowielm sprawdzic i magiczny river przyniósł 8 .
2) Drugi mecz trwał nieco dłuzej , Pczatek dla przeciwnika , natomiast końcówka dla mnie .
Mecz zakonczony przy blindach 40/80 K9 vs JT .

Wróć do „I liga - relacje z pojedynków”