3BAD BEATY w jedna minute
- alekspolak1
- -#VIP

3BAD BEATY w jedna minute
nie mam slow na to.......... czy ja cos tej sieci zrobilem czy jak ?? na CD poker przez taka serie przegralem 150€ na szczescie na williamhill-brak-polskiej-licencji! gram na nizszych stawkach niz wtedy....ale bardzo prosze to co sie stalo w ciagu minuty doslownie.........i niech mi juz nikt nie mowi ze te jopki zle na flopie bo juz po to juz bylo po tych 2 badbeatch koniec pokera na dzis.......
pier*#@! Ipoker
pier*#@! Ipoker
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- martini
- -#VIP

- alekspolak1
- -#VIP

- coolen
- -#aktywny

Screen nr 1 i 2 - wspolczuje.
Screen nr 3, koles zrobil raise, Ty reraise. W momencie gdy na flopie pojawia sie A to check , on bet i Ty fold. Sorry ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz, raise najczesniej jest robiony z Ax. Rozumiem ze wczesniejsze 2 rozdania rozbily Cie na drobny maczek ale caly czas trzeba grac z glowa.
Screen nr 3, koles zrobil raise, Ty reraise. W momencie gdy na flopie pojawia sie A to check , on bet i Ty fold. Sorry ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz, raise najczesniej jest robiony z Ax. Rozumiem ze wczesniejsze 2 rozdania rozbily Cie na drobny maczek ale caly czas trzeba grac z glowa.
-
Altey
- -#VIP

No bywa niestety i tak. Ja bym pewnie nic innego nie zrobił na twoim miejscu po za wyłączeniem pokera na kilka dni. Ja dzisiaj miałem miałem piekielnego bad beata na B2B. Też się wkurzyłem ale później wygrałem podobnie jak wcześniej mój rywal więc na jedno wyszło. Co do samej analizy to szczerze popatrzyłem tylko na flopa i na ręce. Zwykły pech niestety .....
- alekspolak1
- -#VIP

coolen pisze:Screen nr 1 i 2 - wspolczuje.
heh wiesz co po takich dwoch partiach w ciagu minuty przysiegam tobie ze kazdy by zostal wypsorwadzony z rownowagi....... i co do tego AX no to jak to sie mowi mialem juz to gdzies czy strace wiecej czy mniej bylem zalamany to nie bylo juz dla mnie roznicy
-
n3ville
- -#zwykly

alekspolak1 pisze:i co do tego AX no to jak to sie mowi mialem juz to gdzies czy strace wiecej czy mniej bylem zalamany to nie bylo juz dla mnie roznicy
A to jest zle podejscie bo jak jestes zalamany to nie wchodz na pokera i odpocznij sobie... sam wiem po sobie ze jak za dlugo gram a jeszcze jak dostane jakies dwa bed bety to przestaje myslec racjonalnie... w takim momencie przerwa od pokera to jedyne rozwiazanie , trzeba sie uspokoić...
-
szkielo
- -#aktywny

- alekspolak1
- -#VIP

A to jest zle podejscie bo jak jestes zalamany to nie wchodz na pokera i odpocznij sobie... sam wiem po sobie ze jak za dlugo gram a jeszcze jak dostane jakies dwa bed bety to przestaje myslec racjonalnie... w takim momencie przerwa od pokera to jedyne rozwiazanie , trzeba sie uspokoić...
powiedz mi czy widzisz co sie tam dzialo to bylo w ciagu minuty ja nie zdazylem pomyszlec a juz mialem nastepny BB i pozniej nawet zamknac stolika nie zdazylem zeby dostac te JJ i znowu trafic na jakies gowno.........
juz moja przygoda z tym pokerroomem dobiegla po dzisiejszym dniu do konca.....
mialem jeszcze gorszy dzien gdzie moje AA skasowalo 22 oraz moje AKs skasowalo T8off ktore fish ciagnal do samego konca zeby trafic 2 paru i mi zaj@#!c 30$ takie zycie tam graja same donki i niestety ja mam takiego pecha od zawsze ze sie niestety one na mnie dorabiaja zeby pozniej stracic moje pieniadze w ciagu 10 nastepnych rozdan.....co ja na to poradze nie zawsze donk musi przegrywac i jak widac akurat 2 ostatnie dni mi daly to do zrozumienia....
- Arnoldao
- -#VIP

1. Rozdanie to sam sobie szukałeś guza. Powiedz mi dałeś call w pre-flop czyli uważałeś że nie masz najsilniejszej ręki, na flopie spada A a ty kontynuacyjnie grasz, było czekać i małym kosztem obejrzeć turn i river aby zobaczyć czy trafi się set.Bo napewno za wszelką cenę chciałby się utrzymać w grze i zachecająco by mało grał.
To tu ci nie współczuję.
2. Rozdanie - szkoda słów przy 6 osobach, soft daje takie rozdanie, coś niesamowitego że rozdają na flopie karetę vs full. Współczucie to tylko dla Williama Hilla bo jest żałosny.
3. Rozdanie - set vs set. No tu to ci współczuję bo też miałem taką sytuację na bwinie przy stawkach 2-4$ . Myślałem że mam gościa bo seta 3 dorwałem na flopie więc zachęcająco grałem, on slow play na riverze się przebijaliśmy i pokazuje seta JJ gdzie też na flopie złapał J.
To tu ci nie współczuję.
2. Rozdanie - szkoda słów przy 6 osobach, soft daje takie rozdanie, coś niesamowitego że rozdają na flopie karetę vs full. Współczucie to tylko dla Williama Hilla bo jest żałosny.
3. Rozdanie - set vs set. No tu to ci współczuję bo też miałem taką sytuację na bwinie przy stawkach 2-4$ . Myślałem że mam gościa bo seta 3 dorwałem na flopie więc zachęcająco grałem, on slow play na riverze się przebijaliśmy i pokazuje seta JJ gdzie też na flopie złapał J.
- alekspolak1
- -#VIP

Arnoldao pisze:1. Rozdanie to sam sobie szukałeś guza. Powiedz mi dałeś call w pre-flop czyli uważałeś że nie masz najsilniejszej ręki, na flopie spada A a ty kontynuacyjnie grasz, było czekać i małym kosztem obejrzeć turn i river aby zobaczyć czy trafi się set.Bo napewno za wszelką cenę chciałby się utrzymać w grze i zachecająco by mało grał.
To tu ci nie współczuję.
to jj jest 3 rozdaniem po 2 wczesniejszych bad beatch i ja juz nie myszlalem dlugo...To sie nazywa tilt poprostu i juz mi nawet nie bylo szkoda pieniedzy
- Arnoldao
- -#VIP

- kony
- -#aktywny

- polak13
- -#VIP