W poniedziałek, 20 lipca o godzinie 20:00 zapraszamy na nasz zamknięty turniej na platformie williamhill-brak-polskiej-licencji! (sieć Ipoker).
Nazwa turnieju: PokerkingsPL
Pula - 200$ added. Wpisowe do turnieju to tylko 1$
Dodatkowo dla najlepszego gracza lipca - koszulka.
Udział: W turnieju mogą zagrać wyłącznie te osoby które zarejestrowały się w Will Hill z naszego linku lub bannera.
Nie ma hasła, do turnieju wpuszcza automat, sprawdzający samodzielnie poprawność rejestracji.
[center]Zarejestruj się przez ten link by wziąć udział w turnieju
W czasie rejestracji wpisz coupon code: pkings600
[/center]
Pamiętajcie by przed kliknięciem w link (PRZED a nie po !!!) skasować pliki cookies.
3 runda lipca
- skuter
- -#VIP

Początek turnieju wręcz niesamowity opłacone wysoko sety i szybkie wzbogacenie się w żetony. Jednak jak mówi przysłowie dobre złego poczatki i przy FT szybko spadam do stacka średniego 4.5K co przy rosnących blinds spowodowało wyczekiwanie na jakąkolwiek grywalna rękę. Kilka udanych prób kradzieży odwlekło przymusowy all in i gdy wreszcie spadło cos grywalnego tzn A3 i stack wystarczał na 2BB wrzuciłem wszystko by zostac sprawdzonym z 88 Czohraczka. Stół nie pomógł i zaszczytne 6 miejsce (bubble) przypadł mi w udziale.
Trochę brak koncentracji wypatrzył moja grę, gdyż sam początek powinien zapewnić mi dużo wyższe miejsce.
Specjalnie dla 47NN rewanżowe rozdanie za zeszły turniej
Trochę brak koncentracji wypatrzył moja grę, gdyż sam początek powinien zapewnić mi dużo wyższe miejsce.
Specjalnie dla 47NN rewanżowe rozdanie za zeszły turniej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.