Slodziaku, fajnie że w końcu się za to zabrałeś i działy już są. Dobra robota.
Mam tylko jedno pytanie, dlaczego nie został stworzony dział odnośnie zagranicznych stron coachingowych?
Myślę, że bardzo by się nam przydał. Jeszcze mi teraz przyszło do głowy, że w takim dziale mogłyby być też opinie na temat różnych coachów, z poleceniami, których warto oglądać. W końcu często oglądamy jakieś filmy, a nawet nie wiemy czy dany gość faktycznie mówi mądrze czy tylko robi z nas i z naszej gry sieczkę..
EDIT: Aha.. doczytałem w innym wątku, że gryzą się z reflinkami. Trudno.. pomyślcie coś o tym, bo wydaje mi się, że taka baza informacji o zagranicznych stronach byłaby czymś co mogłoby przyciągnąć więcej użytkowników!
3 nowe działy
- Sith
- LEGENDA

Gns, tak naprawde baza informacji o zagraniczjnych stronach z płatnym contentem jest potrzebna jak w dupie zęby imvho
Nowi uzytkownicy nie za bardzo będą i tak chcieli płacić (bo przyszli to przez freerolle), stron popularnych dobrych naprawde jest sporo - i dla początkującego każda będzie dobra... Jak już ktoś osiągnie poziom taki, że materiał na deucescracked, husng czy innych cardrunnersach będzie dla niego niedoskonały, że będzie potrzebowal coachingu od profesjonalnych coachu biorących 200$+/h nauki - to zapewniam Cię, że będzie doskonale wiedzial, gdzie szukać, kogo szukać itp.
Nowi uzytkownicy nie za bardzo będą i tak chcieli płacić (bo przyszli to przez freerolle), stron popularnych dobrych naprawde jest sporo - i dla początkującego każda będzie dobra... Jak już ktoś osiągnie poziom taki, że materiał na deucescracked, husng czy innych cardrunnersach będzie dla niego niedoskonały, że będzie potrzebowal coachingu od profesjonalnych coachu biorących 200$+/h nauki - to zapewniam Cię, że będzie doskonale wiedzial, gdzie szukać, kogo szukać itp.
- drynk
- LEGENDA

- karwek
- -#VIP