Berba - Konieczny
NiesamowityJas - Slodziak 2-0
SEBOLA - SithJarr 0-2
3 Kolejka
- Sith
- LEGENDA

- urnotindanger
- -#aktywny

- Sith
- LEGENDA

- Sith
- LEGENDA

- Sith
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

- Sith
- LEGENDA

Berba - juz to bylo poruszane - jest to moim zdaniem jakies niedopatrzenie algorytmu losujacego mecze - ale tylko Ty mozesz to wiedziec.
A co do walkowera - pytalem sie o to Grzecha - chcialem zeby on podjal decyzje jako osoba niegrajaca w lidze, ale nie chcial sie podkladac. Dla mnie ten walkower tez jest nie na rękę (bo wolalbym zebyscie sobie urwali punkty), jednak od poczatky bylo mowione ze jesli chodzi o terminy to stosujemy sie do regulaminu konsekwentnie.
Jezeli zgodza sie pozostali uczestnicy ligi, nie widze problemu zebyscie rozegrali to w innym terminie - ale w sytuacji gdy mam zarowno pelnic role sedziego, jak i gracza, nie ma innej opcji niz żelazne trzymanie sie reguł.
Poniewaz od poczatky bylo pewne, ze beda takie sytuacjie, od nastepnej kolejki zrezygnuje z udzialu w lidze, wtedy bede mogl to prowadzic bez bycia posadzanym o dzialanie na swoja korzysc tudziez lamanie regulaminu
A co do walkowera - pytalem sie o to Grzecha - chcialem zeby on podjal decyzje jako osoba niegrajaca w lidze, ale nie chcial sie podkladac. Dla mnie ten walkower tez jest nie na rękę (bo wolalbym zebyscie sobie urwali punkty), jednak od poczatky bylo mowione ze jesli chodzi o terminy to stosujemy sie do regulaminu konsekwentnie.
Jezeli zgodza sie pozostali uczestnicy ligi, nie widze problemu zebyscie rozegrali to w innym terminie - ale w sytuacji gdy mam zarowno pelnic role sedziego, jak i gracza, nie ma innej opcji niz żelazne trzymanie sie reguł.
5. Jeżeli z danych przyczyn gracze nie dali rady rozegrać pojedynku w terminie, mają prawo przelozyc go maksymanie o tydzien - konieczne jest jednak utworzenie pojedynku w lobby z ustalona data rozpoczęcia.
4. Jeżeli w danej kolejce nie pojawi się wynik meczu do ustalonej daty oraz gospodarz nie zgłosił braku reakcji na wysłanie zaproszenia - walkower przyznawany jest gościowi spotkania
5. Jeżeli gospodarz podjął próbę ustalenia terminu, a został olany przez gościa, ma obowiązek zgłosić to do końca terminu rozgrywania pojedynku - w takiej sytuacji walkower przyznawany jest gospodarzowi spotkania
Poniewaz od poczatky bylo pewne, ze beda takie sytuacjie, od nastepnej kolejki zrezygnuje z udzialu w lidze, wtedy bede mogl to prowadzic bez bycia posadzanym o dzialanie na swoja korzysc tudziez lamanie regulaminu
- Glory
- -#Site Admin

Sith, ale nikt Cie zadne niestosowne dzialania nie posadza. Ja napisalem wyjasnienie nie dla tego ze mam watpliwosci co do walkowera, tylko dlatego by ktos z boku nie pomyslal ze to spotkanie zupelnie olalem.
Kontakt z Koniecznym byl, tylko sie czasowo rozminelismy. I to jest moja wina bo niepotrzebnie do niedzieli z tym zwlekalem. Walkower dla niego jest sluszna decyzja, aczkolwiek jesli on sie zgodzi mimo wszystko to dzis zagrac to poprosilbym o uwzglednienie tego wyniku. Inna rzecz ze to juz tylko dobra wola mojego przeciwnika.
Kontakt z Koniecznym byl, tylko sie czasowo rozminelismy. I to jest moja wina bo niepotrzebnie do niedzieli z tym zwlekalem. Walkower dla niego jest sluszna decyzja, aczkolwiek jesli on sie zgodzi mimo wszystko to dzis zagrac to poprosilbym o uwzglednienie tego wyniku. Inna rzecz ze to juz tylko dobra wola mojego przeciwnika.
- Sith
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

-
konieczny
- -#VIP

Berba 0 - 2 Konieczny
1 gra: prowadzialem przez wiekszosc czasu, ostatecznie AJ vs Q9 i moja reka sie utrzymala.
2 gra: tutaj sporo szczescia, wygrywal glory, udalo mi sie jednak uzyskac przewage (nie pamietam jak), potem zrobilem cos glupiego
i przewaga z powrotem u przeciwnika. Potem KT vs AT, wyczarowalem krola. Ostatecznie top pair vs middle + FD, moja reka sie utrzymala.
1 gra: prowadzialem przez wiekszosc czasu, ostatecznie AJ vs Q9 i moja reka sie utrzymala.
2 gra: tutaj sporo szczescia, wygrywal glory, udalo mi sie jednak uzyskac przewage (nie pamietam jak), potem zrobilem cos glupiego
Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”