3 Kolejka

Relacje i wyniki pojedynków Ekstraklasy
Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

3 Kolejka

Postautor: Sith » 07 maja 2012, 15:37

Berba - Konieczny
NiesamowityJas - Slodziak 2-0
SEBOLA - SithJarr 0-2
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 21:41 przez Sith, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 09 maja 2012, 10:09

Slodziak pisze:NiesamowityJas 2-0 Slodziak

LIKE IT

Awatar użytkownika
urnotindanger
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: urnotindanger » 09 maja 2012, 17:01

Sith pisze:
Slodziak pisze:NiesamowityJas 2-0 Slodziak

LIKE IT

LoL

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 09 maja 2012, 17:08

urnotindanger pisze:LoL

Wiesz, bo Slodziak ma taka regresje 2-0, 1-2, 0-2... Berbie bedzie musial walkowera oddac :D :D

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 13 maja 2012, 21:38

Sith - Sebola - 2-0

Jakies dziwne HU, Sebola wyraznie bez agresji, dal sie mocno skrocic na obu stolach, na jednym AT na A6 skonczylo HU, na drugim na flopie KTx - alliny jego T5, moje AA.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 14 maja 2012, 10:15

Berba - Konieczny

Zgodnie z regulaminem - gospodarz nie kontaktowal sie ze mna - tak wiec walkower dla Koniecznego

Berba - Konieczny 0-2

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 14 maja 2012, 13:20

Takie male info ode mnie - jest troche niesprawiedliwe ze we wszystkich meczach to ja jestem gospodazem.

Poza tym wyslalem wczoraj Koniecznemu PW. Inna rzecz ze nie pasowala mi godzina ktora wyznaczyl.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 14 maja 2012, 13:51

Berba - juz to bylo poruszane - jest to moim zdaniem jakies niedopatrzenie algorytmu losujacego mecze - ale tylko Ty mozesz to wiedziec.

A co do walkowera - pytalem sie o to Grzecha - chcialem zeby on podjal decyzje jako osoba niegrajaca w lidze, ale nie chcial sie podkladac. Dla mnie ten walkower tez jest nie na rękę (bo wolalbym zebyscie sobie urwali punkty), jednak od poczatky bylo mowione ze jesli chodzi o terminy to stosujemy sie do regulaminu konsekwentnie.

Jezeli zgodza sie pozostali uczestnicy ligi, nie widze problemu zebyscie rozegrali to w innym terminie - ale w sytuacji gdy mam zarowno pelnic role sedziego, jak i gracza, nie ma innej opcji niz żelazne trzymanie sie reguł.

5. Jeżeli z danych przyczyn gracze nie dali rady rozegrać pojedynku w terminie, mają prawo przelozyc go maksymanie o tydzien - konieczne jest jednak utworzenie pojedynku w lobby z ustalona data rozpoczęcia.

4. Jeżeli w danej kolejce nie pojawi się wynik meczu do ustalonej daty oraz gospodarz nie zgłosił braku reakcji na wysłanie zaproszenia - walkower przyznawany jest gościowi spotkania
5. Jeżeli gospodarz podjął próbę ustalenia terminu, a został olany przez gościa, ma obowiązek zgłosić to do końca terminu rozgrywania pojedynku - w takiej sytuacji walkower przyznawany jest gospodarzowi spotkania

Poniewaz od poczatky bylo pewne, ze beda takie sytuacjie, od nastepnej kolejki zrezygnuje z udzialu w lidze, wtedy bede mogl to prowadzic bez bycia posadzanym o dzialanie na swoja korzysc tudziez lamanie regulaminu

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 14 maja 2012, 14:03

Sith, ale nikt Cie zadne niestosowne dzialania nie posadza. Ja napisalem wyjasnienie nie dla tego ze mam watpliwosci co do walkowera, tylko dlatego by ktos z boku nie pomyslal ze to spotkanie zupelnie olalem.

Kontakt z Koniecznym byl, tylko sie czasowo rozminelismy. I to jest moja wina bo niepotrzebnie do niedzieli z tym zwlekalem. Walkower dla niego jest sluszna decyzja, aczkolwiek jesli on sie zgodzi mimo wszystko to dzis zagrac to poprosilbym o uwzglednienie tego wyniku. Inna rzecz ze to juz tylko dobra wola mojego przeciwnika.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 14 maja 2012, 14:16

Dobra, to za zgoda graczy oraz Wasza dograjcie to dzisiaj i bedzie zaliczony wynik

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 14 maja 2012, 21:25

Berba - Konieczny 0:2

Pierwszy przegrany bez gadania. W drugim AT vs KT pomogl wybitnie river. Ogolnie sprawiedliwosci stalo sie zadosc i Sith nie musi aktualki wynikow robic :).

konieczny
-#VIP
-#VIP

Postautor: konieczny » 14 maja 2012, 21:26

Berba 0 - 2 Konieczny

1 gra: prowadzialem przez wiekszosc czasu, ostatecznie AJ vs Q9 i moja reka sie utrzymala.
2 gra: tutaj sporo szczescia, wygrywal glory, udalo mi sie jednak uzyskac przewage (nie pamietam jak), potem zrobilem cos glupiego :) i przewaga z powrotem u przeciwnika. Potem KT vs AT, wyczarowalem krola. Ostatecznie top pair vs middle + FD, moja reka sie utrzymala.

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”