Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
-
lucart
Postautor: lucart » 13 mar 2009, 10:03
postaram sie czasem czyms pochwalic ewentualnie ponarzekać jakimis

albo nie daj boże
wiem może krótko o mnie : ) ponoc często starcza na mnie
A high 
cały czas fishuje i zeby cos grac solidnie potrzebuje motywacji wiekszej niż $$$ dlatego często widac jak mi sie cos znudzi to lubie walić allina z Any two 3-5 razy pod rzad
gram i wielbie siec Microgaming (unibet-brak-polskiej-licencji!, betway-brak-polskiej-licencji!, 32redpoker ) innych juz raczej nie uzywam.
ps. jestem nie
obliczalny i moj nauczyciel (best mate) twierdzi ze gambler ze mnie

a sam ostatnio obrał moja taktyke. wiec jak bede miał sie czym pochwalic to napewno wrzuce

ale zaczynam od dzis.
GL
-
lucart
Postautor: lucart » 13 mar 2009, 10:33
pierwsze gorzkie zale

bylem 3/11 i niepotrzebnie przepychalem sie z CL i taki oto wynik
kasa nie byla duża ale no jak sie od rana robi błedy ;] to juz mam maxa !!
wczesniej grałem early bird 200 GTD za 7e re-buy i gralo 20 osob top 3 paltne a ja polecialem 6sty oczywiście glupim zagraniem i jestem zły na siebie!!
gram jeszcze 2K rebuy za 3$ ale mam maxa wiec zaraz pogebluje

skonczyly sie rebuy a mam avr wiec jest OK. moze tam bede mial sie czym pochwalic,,,,,
-
adicegla
- -#VIP

Postautor: adicegla » 13 mar 2009, 10:34
ulala, to i sam mistrz fishowania postanowił prowadzić swojego bloga...
Pech chciał, że ten fish ma się często czym pochwalić, więc czekamy na kolejne ciekawe wyniki...
-
lucart
Postautor: lucart » 13 mar 2009, 11:33
płakac czy śmiać sam juz nie wiem kolejny dziesiejszy poranny turek. wydalem na niego 9$
3$ bi|
3$ jako dobudowanie od razu na starcie
3$ na Addona i jaki wynik? załosny!!! 2 pechwe zagrania a jedno złe i mamy załosny wynik kolejny dzisiejszego dnia.
usprawiedliwię to tym ze mam goraczke i nie podejmuje słusznych decyzji.
dobra zaczyna sie turek za 5$ w ktorym wczoraj bralem Deala w HU wiem moze i dzis
a to z wczoraj
i najnowsze wiesci z turka za 5$ 1wsza reka dostalem JJ na SB a BB mial QQ i mam juz 800 chipsow z 1,5K

-
lucart
Postautor: lucart » 14 mar 2009, 00:59
odcinek z serii K****A M** bo nie wytrzymam!! ma maxa nie potrafie grac w pokera!!!!!
oto dowód!!!!!
żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
-
lucart
Postautor: lucart » 15 mar 2009, 11:26
kolejna ciekawa historia z turnieju na unibet-brak-polskiej-licencji! za 3$ rebuy turbo
mam ponad sredni stack okolo 35K blindy 500/1000 a gosc przedemna dziwny rise do 8K wiec ja Allin reszta pass a On sie zastanawia ale na koncu call z
55 a flop to
[b]655[/b]

wiec tym optymistycznym akcentem koncze niedzielne granie i lece na Gorzowska Lige a oto wynik z tunieju z JJ a mielbym 70K czyli ponad 2avr i spokojnie sobie gral mimo ze turbo.

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.