Aktualne wyniki PokerKingów. Dzień po dniu. Forum widoczne po 100 postach.
-
Hiro
- -#VIP

Postautor: Hiro » 22 lis 2012, 22:18
No zdecydowałem się zagrać w tym ostatnim turku w miesiącu po gadżety na betsafe-brak-polskiej-licencji! i coś tam ugrałem (chociaż niedosyt bo w ostatniej fazie zdecydowanie zbyt pasywnie grałem ale to moja dawna przypadłość - no i do FT nie doszedłem). Ale w sumie i tak dobrze bo zacząłem od straty prawie całego stacka i powolutku odrobiłem. A zadowolenie tym większe, że tylko w 2 grałem(wczoraj i dziś) i w każdym "jakoś" poszło..
-
Dawid84
- LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 22 lis 2012, 22:30
Hiro pisze:A zadowolenie tym większe, że tylko w 2 grałem(wczoraj i dziś) i w każdym "jakoś" poszło..
No, jak to mówią: szału ni ma, ale jakoś ujdzie.
Graty, widać że w formie jesteś. Naprawdę zacne wyniki, tylko pozazdrościć pogratulować raz jeszcze.
-
Hiro
- -#VIP

Postautor: Hiro » 22 lis 2012, 22:41
Dawid84 pisze:No, jak to mówią: szału ni ma, ale jakoś ujdzie.

-
genowaty
- -#VIP

Postautor: genowaty » 22 lis 2012, 23:06
Forma koleżko z teamu widzę, graty oby tak na comeon-brak-polskiej-licencji! i rejs jest nasz

-
Hiro
- -#VIP

Postautor: Hiro » 22 lis 2012, 23:33
comeon-brak-polskiej-licencji! mi za bardzo nie leży ale myślę, że jako drużyna damy radę..
Wróć do „Bieżące wyniki Pokerkingów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.