2 sezon BLP unibet-brak-polskiej-licencji! - loginy, wazne!

Liga pokerowa w Bochni
GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

2 sezon BLP unibet-brak-polskiej-licencji! - loginy, wazne!

Postautor: GrzesVP » 14 paź 2009, 17:22

Sponsorem na kolejny sezon bedzie unibet-brak-polskiej-licencji!.
Potrzebuje wasze aliansy (nick widoczny przy stole w unibet-brak-polskiej-licencji!) oraz imie i nazwisko.
Na Unibecie rejestrujemy sie przez baner forum pokerkings.
Najpierw usuwamy ciacha z przeglądarki tak aby na 100% was wykryło.
Nastepnie wysyłacie do mnie priv podajac alians, imie i nazwisko w celu weryfikacji czy jestescie z banera.
Pamietac o poprawnym podaniu aliansu - male i duze litery.

W tym temacie bede wpisywac kto jest z banera, osoby które już posiadaja konta w unibecie tez niech wysla swoj alians na priv.

Najlepiej załatwić to szybko, gdyz moze to troche potrwac a zeby nie bylo zgrzytów ze ktos wygrał a nie dostanie.

Dodatkowo osoby ugrywajace okreslona ilosc punktow VIP (podam niebawem) otrzymaja nagrody w $$$

Dodatkowo rejestrujac sie z banera pokerkings bierzecie udział w wyscigach o wejsciowki na USOP oraz unibet-brak-polskiej-licencji! OPEN. Wiecej o tym znajdziecie na forum. Wiec warto, a takze turnieje na Unibecie organizowane przez Pokerkings.

Jak cos to pytac w temacie badz priv.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2009, 19:08 przez GrzesVP, łącznie zmieniany 3 razy.

koczwi
-#VIP
-#VIP

Postautor: koczwi » 16 paź 2009, 15:44

dla mnie bardo istotne jest w jakie dni bedzie odbywać sie ta liga. osobiście jestem za wtorkiem(w poniedziałek nie mam możliwości gry) i moje zdanie podziela chyba też krakow i okolice(krakowska liga w poniedziałki).
dane wysłałem na priv.

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 16 paź 2009, 19:20

Liga bedzie na 99% we wtorki.
Prosze jeszcze dopisywac w privach czy z banera rejestrowaliscie sie, czy juz wczesniej mieliscie konto. To ułatwi robote.

L1s
-#zwykly
-#zwykly

Sroda:>?

Postautor: L1s » 17 paź 2009, 19:37

Jaka Wieliczka czyli ok 4-5 osob proponujemy w środy bo dopiero w ten dzien bedziemy mogli przyjezdzac ;] pozdr0

edit:
liga bedzie we wtorki juz na 100%
Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 20:02 przez L1s, łącznie zmieniany 1 raz.

jajo_02
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: jajo_02 » 18 paź 2009, 18:56

Ja bym był zdecydowanie za wtorkiem bo środy niebardzo mi pasuja :/

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 18 paź 2009, 19:45

jajo_02 pisze:Ja bym był zdecydowanie za wtorkiem bo środy niebardzo mi pasuja :/

Liga bedzie na 100% we wtorki

Czekam na privy z aliansami!

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 23 paź 2009, 07:37

Pała będę miał trochę więcej czasu to ogarnę ten temat.

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 31 paź 2009, 19:11

Szfiecu pisze:Pała będę miał trochę więcej czasu to ogarnę ten temat.

ogarniaj :twisted:

Gra na Unibecie moze dac rowniez wejsciowke do turnieju masters gdzie zagra 10 osob o 500 euro! czyli ponad 2 kafle.

Wróć do „Bochnia”