2 runda kwietnia

Unikalne promocje tylko dla osób zarejestrowanych z naszego bannera na platformie party-brak-polskiej-licencji! Poker i WPT Poker!<br /><br /><b><center>W kwietniu $300 dla forum!</b></center>
Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

2 runda kwietnia

Postautor: Glory » 19 kwie 2009, 19:40

W poniedziałek, 20 kwietnia o godzinie 21:00 zapraszamy na nasz zamknięty turniej na platformie williamhill-brak-polskiej-licencji! (sieć Ipoker).

Nazwa turnieju: PokerkingsPL

Pula - 200$ added. Wpisowe do turnieju to tylko 1$

Dodatkowo dla najlepszego gracza kwietnia - koszulka.

Udział: W turnieju mogą zagrać wyłącznie te osoby które zarejestrowały się w Will Hill z naszego linku lub bannera.

Nie ma hasła, do turnieju wpuszcza automat, sprawdzający samodzielnie poprawność rejestracji.

[center]Zarejestruj się przez ten link by wziąć udział w turnieju

W czasie rejestracji wpisz coupon code: pkings
[/center]

Pamiętajcie by przed kliknięciem w link (PRZED a nie po !!!) skasować pliki cookies.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 19 kwie 2009, 19:41

UWaga - tydzien temu nie udało się turnieju zagrać bo lista dostępowa nie została prawidłowo wgrana.

Przez cały tydzień nie udało się nam skontaktować z osobami za to odpowiedzialnymi. Jest niestety prawdopodobieństwo, że i dziś będą problemy.....

wdm1
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: wdm1 » 20 kwie 2009, 07:37

turniej na liście już jest,.. ale nie mogę się zarejestrować :(
jeśli mógłbyś glory napisać co robić byłoby dobrze.

będę próbował jeszcze później ale już jestem zmartwiony :/

Michal
-#VIP
-#VIP

Postautor: Michal » 20 kwie 2009, 07:42

wdm1 pisze:turniej na liście już jest,.. ale nie mogę się zarejestrować :(
jeśli mógłbyś glory napisać co robić byłoby dobrze.

będę próbował jeszcze później ale już jestem zmartwiony :/

poki co najprawdopodobniej zamknieta jest ciagle rejestracja wiec nie masz sie czym martwic :D

edit:
rejestracja(chyba, zwykle juz dzialala) ruszyla ale niestety nie moge sie zarejestrowac, Glory jest jakas szansa ze dzisiaj zagramy czy juz nic nie mozesz zrobic?

PeterSzulc
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: PeterSzulc » 20 kwie 2009, 17:42

Wygląda na to, że i dziś nie zagramy...
U mnie również - "We are sorry, registration for this tournament is restricted" :-/

Awatar użytkownika
quest
-#VIP
-#VIP

Postautor: quest » 20 kwie 2009, 18:06

dwie godziny przed turniejem i nie można sie zarejestrować więc już pewnie po turnieju.

Awatar użytkownika
sn00pski
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sn00pski » 20 kwie 2009, 18:08

Bez szans na gre raczej dzisiaj, zastanawiam sie czy nie zagadac do supportu i ich po prostu konkretnie nie zj..ac za takie lecenie sobie w kulki :/

Awatar użytkownika
gonzo29
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: gonzo29 » 20 kwie 2009, 18:18

To za tydzień potrójna kumulacja?

To znaczy do trzech razy sztuka ;)

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 20 kwie 2009, 18:21

No lecą sobie w siuśki ludzie z William Hilla. Miała być zdublowana pula, miały być złote góry, a zwykłe wgranie listy stanowi dla nich problem nie do przeskoczenia - żenujące. Robią sobie ogromną anty-reklamę. Moje zielone już tam nie zawitają.

Edit: Gonzo zagramy w sierpniu i będzie 1mln guaranteed :grin:

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 20 kwie 2009, 18:31

ty no ale dzis juz miala byc podwojna i co ?? i nic i tak jest 200$ a wiec WH poprostu ma nas w dupie powiedzmy sobie to szczerze

Michal
-#VIP
-#VIP

Postautor: Michal » 20 kwie 2009, 18:34

alekspolak1 pisze:ty no ale dzis juz miala byc podwojna i co ?? i nic i tak jest 200$ a wiec WH poprostu ma nas w dupie powiedzmy sobie to szczerze

Gloremu nie udalo sie skontaktowac z nimi wiec dalej nie dziala automat dobrze, wiec pula tez nie mogla wzrosnac.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 20 kwie 2009, 18:57

Ludzie, wyluzujcie trochę. Ok, nie jest dobrze ale po co odrazu jakieś wielkie pretensje.

Za tydzień powinno być 600$ i ciekaw jestem czy Ci co tu najabardziej prostestują rzeczywiście się obrażą i nie zagrają....

wdm1
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: wdm1 » 20 kwie 2009, 19:06

ehh no szkoda :(
ale spokojnie panowie , poczekajmy az glory cos zakomunikuje.

ahaa no i zeby tylko nie bylko ze wykrakałem do południa :)

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 20 kwie 2009, 19:35

glory glory man united pisze:Za tydzień powinno być 600$ i ciekaw jestem czy Ci co tu najabardziej prostestują rzeczywiście się obrażą i nie zagrają....

to nawet dobre rozwiazanie
zagrac raz ale od razu za dobrą pulę >> a to wszystko za free
tj za rejestracje z banera i jednego $a

tak wiec nie MARUDZIĆ > a swoja drogą
drynk pisze:Gonzo zagramy w sierpniu i będzie 1mln guaranteed
milonon moze nie ale troche by sie nazbierało :mrgreen: to jak głosujemy za przesuwaniem terminu :oops:

victoo
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: victoo » 20 kwie 2009, 19:56

glory glory man united pisze:Za tydzień powinno być 600$

Już zaznaczyłem tę datę we wszystkich kalendarzach :D

wdm1
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: wdm1 » 21 kwie 2009, 08:20

glory glory man united pisze:Za tydzień powinno być 600$ i ciekaw jestem czy Ci co tu najabardziej prostestują rzeczywiście się obrażą i nie zagrają....

glory ... marudzenie to cecha narodowa Polaków ;) nie wiesz o tym ? :)
co się odwlecze to nie uciecze :D i wszystko co dobre w bólach się rodzi :D

tak więc daj trochę pomarudzić chłopakom a i tak po turze wszyscy z puli wygranej na bank będą zadowoleni ;)

Pozdrawiam wszystkich

Wróć do „Party Poker & WPT”