2 rozdania pod rzad

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

2 rozdania pod rzad

Postautor: quo87 » 24 gru 2008, 13:31

to jest parodia, dwa cudowne rivery.

Tutaj all in po floopie, czyli ja mam dwie pary, a przeciwnik jedna i on wchodzi all in i cudowny river:

Obrazek

No i rozdanie nastepne w tym HU, czyli all in pre floop i gosc wszedl 10 2 bez koloru vs moj KJ tez bez koloru, i przeciwnik dozbieral do strita ........

Obrazek

Nie wiem co mam na ten temat myslec, jakies propozycje ?

Awatar użytkownika
M@jkel
-#VIP
-#VIP

Postautor: M@jkel » 24 gru 2008, 13:38

Pierwsze rozdanie, no coz koles mial top pair i wysoki kicker wiec jego wejscie bylo uzasadnione, mial lepsza reke startowa, a ze druga pare dobral dopiero na river .. zdarza sie, wiec to nie taki straszny bad beat.

Drugie rozdanie. Wejscie all-in z 10'2o i dobranie do strita ... no ja bym jeszcze na jego miejscu zaczekal, ale widac ze chcial koniecznie uzyc swojej przewagi w stacku i jakims cudem mu sie udalo..

Awatar użytkownika
Schizophremikk
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Schizophremikk » 24 gru 2008, 16:13

Pierwsze rozdanie - nic szczegulnego zwykły szcześliwy river(niestety dla przeciwnika) , ale drugie to jednak przesada, zeby z 10 2 dozbierać strita, ladnie. Ale nie takie rzeczy się zdarzały więc spokojnie.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 24 gru 2008, 17:00

Bywa - w pierwszym byles wyraznym faworytem, w drugim mialem pewnie kolo 60-70% na wygrana - tak wiec jedna czwarta takich konfrontacji wygrywasz :-). Czyli grajac duzo HU musisz sie z tym pogodzic.

Ja znalazlem idealny sposób na takie pechowe rozdania/badbeaty - gram rozsadnie wg bankrolla - i sie z nich po prostu smieje.

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 24 gru 2008, 19:34

To moze jeszcze jedno piekne riverowskie rozdanie, takie rzeczy troszke mnie drażnią
Tu z kolei byl raise moj przed floopem na floopie raise, re raise przeciwnika i all in moj i zobaczcie jak ladnie znow skonczylem ;/
Obrazek

To w ramach swiat pochwale sie jeszcze jednym rozdaniem wygranym na floopie i przegranym w dalszej czesci gry, oni chyba specjalnie daja mi takie karty zebym uwierzyl w siebie i przegrywal wszystko, jak to jest mozliwe ze w grze HU takie układy sie tworza ;/
(jeszcze mialem w miedzy czasie przegrane kolejny riwery ale oszczedzilem)

Obrazek

Awatar użytkownika
qbkqbk
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: qbkqbk » 24 gru 2008, 23:14

ostatnie troche przykry turn, reszta brak szczescia, loose gra przeciwnika. Mowi sie trudno. Zmien stol i graj dalej bo raczej nic z twojej winy

Wróć do „Bad beats”