2 outy

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Goshti
-#aktywny
-#aktywny

2 outy

Postautor: Goshti » 12 paź 2009, 23:53

Wiem, że all in preflop trochę głupi ale już same karty ehh szkoda gadać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 13 paź 2009, 00:28

Best hand won

cypis83
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: cypis83 » 13 paź 2009, 01:23

2 outy masz racje, sorry .Nie zmienia to faktu, ze zaden to Bed Beat czyli do zlego dzialu wrzuciles. Lepsza reka wygrala i tyle w Tym temacie tak jak napisal Oskarek.

P.S. Z QKo mozna dac all ina w turnieju bedac na Short Stacku- wtedy jest to dopuszczalne, jednak callnac all-ina to spory blad tymbardziej w takim wypadku jak widzimy powyzej.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2009, 10:45 przez cypis83, łącznie zmieniany 2 razy.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 13 paź 2009, 01:58

cypis83, 2 outy bo jeden As dawał mu kolor

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 13 paź 2009, 09:53

To nie jest bad beat tylko glupota callujacego ;) Ja tam uwazam ze dobrze sie stalo, ze lepsza reka wygrala;)

Goshti
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Goshti » 13 paź 2009, 10:47

Nie rozumiem was, to nie jest dział analiz, możecie mówić, że los zakpił za to że źle zagrałem ok, no ale skoro na riverze ratują go tylko 2 karty i mu dochodzi to nie jest badbeat, no weźcie przestańcie, sam napisałem że głupio zagrałem ale już to jak dochodziły karty i jaka była sytuacja przed riverem jak dla mnie badbeat, czyli gdybym wszedł do gry i zobaczył flop i wtedy zrobił all ina to byłby badbeat ale, że to był call preflop to już nie jest??

Awatar użytkownika
encepence
-#VIP
-#VIP

Postautor: encepence » 13 paź 2009, 13:01

badbeat to moglbybyc gdyby alliny byly na flopie.
a tak jak ty zagrales to jest donkgame, a nie badbeat...

Oskarek

Postautor: Oskarek » 13 paź 2009, 13:51

Goshti,
czyli gdybym wszedł do gry i zobaczył flop i wtedy zrobił all ina to byłby badbeat ale, że to był call preflop to już nie jest??

No powiedzmy ze tak mimo ze i tak mialem szczescie ze spadła Q

Awatar użytkownika
Zawisza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Zawisza » 13 paź 2009, 14:07

Na preflopie to Ty grales na 3 outy, szczesliwy traf sprawil ze na flopie to ty byles mocno z przodu. Co nie zmienia faktu ze fatalnie zagrales. I NIE MA MOWY O BAD BEAT

Ja osobiscie nie uwazam za BadBeat zadnego zagrania ALL-IN preflop :D bo wtedy juz tylko zostaje nam modlitwa o zyczliwy BOARD :D A jesli nawet jakis donk zlamie nam AA to trzeba sie pogodzic z tym faktem.

Bo gdy nasze AA zlamie KK to jest badbeat ? :P tez gra na 2 outy !

hzl-
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: hzl- » 13 paź 2009, 16:38

LOL, co za temat :DDD. Boki zrywac. Wjebales 20:80 i placzesz? omg...

sir_spider
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sir_spider » 13 paź 2009, 17:36

Goshti pisze:Nie rozumiem was, to nie jest dział analiz, możecie mówić, że los zakpił za to że źle zagrałem ok, no ale skoro na riverze ratują go tylko 2 karty i mu dochodzi to nie jest badbeat, no weźcie przestańcie, sam napisałem że głupio zagrałem ale już to jak dochodziły karty i jaka była sytuacja przed riverem jak dla mnie badbeat, czyli gdybym wszedł do gry i zobaczył flop i wtedy zrobił all ina to byłby badbeat ale, że to był call preflop to już nie jest??

ułóż karty na odwrót i nie ma problemu; oceniaj sytuacje przed licytacja i po kazdym jej stadium; to co piszesz jest toche smieszne :P

dokladnie tak; jakby na stole po flopie byla dama to tak; bo on mial by mozliwosc zrezygnowania z dalszej gry; a tak to normalne ze poszedl all in; nie ma nad czym rozpaczac; lepiej nie rob takich hero calli zeby nie bylo nad czym plakac ;)

Goshti
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Goshti » 13 paź 2009, 19:23

Dobra jak dla mnie temat do zamknięcia, dla mnie jak badbeat to jak prowadzisz i przed riverem masz jakieś 90-10 i przegrywasz bez względu na grę, jak bym sprawdził all in na flopie to też byłaby głupota bo był kolor albo on miał KK albo on miał AA, na flopie a ja bym grał na to a nuż mi serce dojdzie a nuż on nie ma As serce, a do tego po jaka cholere piszecie cos co sam wiem, gdybym pisał moje zagranie przegrane było mega pro to ok, ale ja od początku napisałem głupio zagrałem, a każdy z was tu pisze jak ja bym szedł w zaparte, 9 takich samych postów, jak dla mnie rzucanie all ina z AK w tej fazie wcale nie jest lepsze. Co wiecej ja nie placze bo w swojej karierze miałem więcej głupszych sytuacji, ale uznałem, że przed riverem ratowały go dwa outy to jest badbeat , jak to nie jest to nie wiem co to jest, i może ktoś mądrzejszy ode mnie napisze regulamin np. tylko jak zagrasz mega pro a pokona Cie mega donk to jest badbeat albo coś w tym stylu.

Awatar użytkownika
encepence
-#VIP
-#VIP

Postautor: encepence » 13 paź 2009, 19:44

Goshti pisze:jak dla mnie rzucanie all ina z AK w tej fazie wcale nie jest lepsze

a kiedy jest lepsze?... pomysl... freezeout za 1$

Goshti pisze:uznałem, że przed riverem ratowały go dwa outy to jest badbeat

a ciebie przed flopem co ratowalo?...

Awatar użytkownika
tommko
-#VIP
-#VIP

Postautor: tommko » 18 paź 2009, 19:36

trudno ocenić, wygrywa lepsza ręka na starcie

jedyne to te wejścia All-in można ująć, że to po prostu ułańska fantazja

Wróć do „Bad beats”