2 luty 2013r

Jesteś trenerem, szukasz trenera? Poszukujesz stackingu, oferujesz stacking? To jest dział dla Ciebie!
Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

2 luty 2013r

Postautor: genowaty » 02 lut 2013, 15:07

Witam z racji tego, że nie będę mógł dziś zagrać w dokładnie 7 turniejach na betsafe-brak-polskiej-licencji! szukam osoby, która od godz. 19.00 zagrałaby by za mnie. Co do turków to oto one:

godz. 19.00 - Bronze Coins Challenge 10$ added, BI 0,25$
godz. 19.00 - Silver Coins Challenge 25$ added, BI 0,50$
godz. 19.00 - Gold Coins Challenge 40$ added, BI 0,75$

godz. 20.20 - Bronze Coins Challenge 10$ added, BI 0,25$
godz. 20.20 - Silver Coins Challenge 25$ added, BI 0,50$
godz. 20.20 - Gold Coins Challenge 40$ added, BI 0,75$

W tych turniejach udział bierze lekko ponad 100 osób i zależy mi na tym aby gracz, który zagra uplasował się w top25. Z tych 6 turniejów biorę tylko zwrot 3$ wpisowego do nich, ewentualna reszta pójdzie na konto grającego. Jeśli suma wygranych nie przekroczy 3$ to wtedy całość zostaje u mnie.

Pozostaje jeszcze turniej:

godz. 19.30 - 500$ GTD Player Ranking BI 5,50$

W tym turnieju zazwyczaj gra poniżej 100 osób więc zawsze jest coś added ( wczoraj np. 76 osób zagrało), miejsc płatnych 10, zwycięzca zgarnia 150$ więc turniej dosyć ciekawy i można nieźle zarobić. Wygraną z tego turnieju dzielimy 50/50, dodatkowo jeśli ktoś zajmie miejsce w top5 i da mi to miejsce płatne w tygodniowym rankingu to jeszcze dostanie 50% nagrody z tej klasyfikacji (końcowa tabela w poniedziałki także ewentualne info o dodatkoej kasie wtedy). Jeśli nie da mi to miejsca płatnego to nie będzie czym dzielić :mrgreen:

Wiem, że nie są to wielkie sumy jednak zależy mi na zdobywaniu punktów do rankingów i nie chcę stracić żadnego dnia. Zdaję sobie sprawę, że te pierwsze 6 turniejów nie jest zbyt atrakcyjnych ale wynagrodzić Wam może to ten ostatni turniej. Ja niestaty nie mogę zagrać bo dziś odwiedzają mnie znajomi z rodzinnego miasta i trzeba ich jakoś ugościć :mrgreen: Będę tylko sprawdzał co jakiś czas może jak idzie graczowi zastępującemu mnie :mrgreen:

Chętnych, którzy nie mają co robić w ten sobotni wieczór, proszę o zgłaszanie się w tym temacie. Koło godziny 18.00 postaram się kogoś wybrać i resztę już uzgodnimy na pw.

Pozdrawiam i zachęcam do zagrania w tych turkach! :wink:

Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

Postautor: genowaty » 02 lut 2013, 18:29

Wdzę, że nikt nie chce pograć za free?

Nic to odpuszczamy dziś ;) Czekam do 18.50 potem wycofuję :)

Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

Postautor: genowaty » 02 lut 2013, 18:50

Wycofana ;)

Wróć do „Stacking/Coaching”