1.Pucio 55 pkt
2.Luzny 49 pkt
3.Heniek 43 pkt
4. ProFish 39 pkt
5.Dziura 36 pkt
6.Cyfra 33 pkt
7.Mario 30 pkt
8.Zyla 27 pkt
9.Daresz 22 pkt
10.Bartez 23 pkt
11.Szafa 20 pkt
12.Markus 19 pkt
13.Rony 18 pkt
14.Psikus 17 pkt
15.Koza 16 pkt
16.Poldek 15 pkt
17.Paweł 14 pkt
18.Grzes 13 pkt
19.Koniu 12 pkt
20.Wilk 11 pkt
21.Chmielu 10 pkt
22.Bell 9 pkt
23.Raqil 8 pkt
24.Jajo 7 pkt
25.Mały 6 pkt
26.Spisak 5 pkt
27.Morendi 4 pkt
28.Banan 3 pkt
29.Kmiecik 2 pkt
30.Zbigniew 1 pkt
2 Kolejka WPL
-
GrzesVP
- LEGENDA

-
Markar
- -#aktywny

Jak widać ostatnio byłem 4 i nie jestem z tego zadowolony bo apetyt był większy.
Początek był całkiem dobry w drugim rozdaniu dostaje QQ przy blindach 50/100(moje drugie rozdanie ponieważ nie mogłem przyjść wcześniej) do mnie 3x limpy, gram za 500 sprawdzają mnie 4 osoby
. Flop niezbyt przyjazny A25 więc pasuje po podiciu Małego i call-u Kozy.
Następne rozdanie znowu QQ
gram podobnie 500 przed flopem tylko jedna osoba mnie sprawdza. Dostaje seta na flopie i konsekwentnie pobija aż do rivera. Wtedy miałem juz ok. 12k. Potem zabrałem kilka bezpańskich pul po 2,3k w ten sposob nabudowałem sie do 18k.
Po łączeniu stoli ów dosiadł się do nas ciekawy gracz ktory mial sporo żetonów. Wykorzystałem jego słabość i z Ak na flopie A98 zagrałem all-in przeciwnik szybko sprawdził i pokazał t7, turn i river nic nie zmieniły i wygrałem pot 36k. Stół finałowy zaczoł sie nieżle dostałem AA z bb i sprawdziłem all-in bartezza z 66 wygrywając ok 8k. I to by było na tyle mojej gry praktycznie nic nie grałem a gdy nas zostało 6 grałem tylko po to by doczołgać się do płatnych zamiast grac o pierwsze. Strasznie pasywna gra mało agresji spowodowało że odpadłem na 4 miejscu z A4 na qt. Ogólnie swoją gre oceniam na bardzo słabą wysokie miejsce zawdzięczam kartą i fishą z którymi byłem w grubych rozdaniach
Proszę Szwiecu życze miłej lektury xD
Początek był całkiem dobry w drugim rozdaniu dostaje QQ przy blindach 50/100(moje drugie rozdanie ponieważ nie mogłem przyjść wcześniej) do mnie 3x limpy, gram za 500 sprawdzają mnie 4 osoby
Następne rozdanie znowu QQ
Po łączeniu stoli ów dosiadł się do nas ciekawy gracz ktory mial sporo żetonów. Wykorzystałem jego słabość i z Ak na flopie A98 zagrałem all-in przeciwnik szybko sprawdził i pokazał t7, turn i river nic nie zmieniły i wygrałem pot 36k. Stół finałowy zaczoł sie nieżle dostałem AA z bb i sprawdziłem all-in bartezza z 66 wygrywając ok 8k. I to by było na tyle mojej gry praktycznie nic nie grałem a gdy nas zostało 6 grałem tylko po to by doczołgać się do płatnych zamiast grac o pierwsze. Strasznie pasywna gra mało agresji spowodowało że odpadłem na 4 miejscu z A4 na qt. Ogólnie swoją gre oceniam na bardzo słabą wysokie miejsce zawdzięczam kartą i fishą z którymi byłem w grubych rozdaniach
Proszę Szwiecu życze miłej lektury xD
- Szfiecu
- LEGENDA