2 kolejka

asterix79pl
-#VIP
-#VIP

2 kolejka

Postautor: asterix79pl » 09 paź 2011, 08:06

2 kolejka
09 Pazdziernik - 13 Pazdziernik
Glory - Wahi
GrzechuTG - piotrek_nowy
apolinary83 - Pajak666
SEBOLA - konieczny
SithJarr - koczwi
masaker - HajniAK
Oziris - alekspolak1
justnutsbaby - asterix79pl
MCC-QQ - Bloczek

asterix79pl
-#VIP
-#VIP

Postautor: asterix79pl » 09 paź 2011, 08:16

justnutsbaby - asterix79pl 2-0 co u duzo pisac przegralem z lepszym,dwa szybkie pojedynki,pierwszy przegrany na wlasne życzenie,drugi zagralem lepiej,na poczatku objalem niewielkie prowadzenie i po chwile dochodzi do all-in po flofie i zwycieztwa w tym pojedynku pozbawia mnie river,moje dwie pary byly na prowadzeniu do rivera,szkoda mogla byc dogrywka a tak zostalo mi 600 zetonow,wprawdzie podwoilem sie jeszcz z jj ale juz w nastypnym starciu musialem sie pozegnac moja top para sie nie utrzymala kolega po all-inach po flopie kompletuje strita juz na turnie i po mnie.

masaker
-#VIP
-#VIP

Postautor: masaker » 10 paź 2011, 12:05

Masaker vs H4jniAK 0-2

Tym razem nie miałem farta, rozstałem rozniesiony w pył :mrgreen:
Dzieki za gre :)

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 10 paź 2011, 21:36

sebola - konieczny 0-2

Pierwszy pojedynek dosyć szybko zakończony - trochę za słabo, za ostrożnie rozgrywane 2 pary (może trzeba było wrzucić AI po turnie) i river wyratował z opresji koniecznego - parując board i dając mu wyższe dwie pary. Jeszcze niepotrzebnie próbowałem wyrzucić go z rozdania po river - ale miał wysokiego kickera (K) no i tego nie mógł odpuścić.
W drugim totalnie z boardem nie trafiałem - a konieczny albo trafiał - albo bardzo umiejętnie blefował. ogólnie szybko uzyskał przewagę i pomimo mojego rozpaczliwego all in gdzie wygrywam z A9 na QQ - i tak cały czas kontrolował sytuacje.

Bardzo dobrze rozegrany mecz przez koniecznego - wielkie gratulacje (a ja powoli wracam do normy :mrgreen: )

asterix79pl
-#VIP
-#VIP

Postautor: asterix79pl » 10 paź 2011, 21:47

Sebola, to trzymaj tą normę jeszcze przez dwie kolejki :mrgreen:

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 12 paź 2011, 14:55

GrzechuTG - piotrek_nowy 2-0

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 13 paź 2011, 18:13

Koczwi - SithJarr 2-0

1. HU - alliny ja top para i K w trelach, koczwi A w treflach - trzy trefle na stole - spadl A i po zawodach

2. HU - Najpierw ladnie objalem prowadzenie, ale wyrownalo sie gdzie na stole JJxxx nie uwierzylem w J u koczwiego, potem na stole 874 chyba - ja pocisnalem allin z K8, koczwi mial akurat TT

Ale ogolnie wygrana Koczwiego zasluzona - bardo slabo gram w tej lidze - nie wiem czemu, ale kompletnie w sytuacji gdy liczy sie jedna konkretna gra, a nie longrun, nie jestem w stanie grac swojego A-game...

Awatar użytkownika
apolinary83
-#VIP
-#VIP

Postautor: apolinary83 » 13 paź 2011, 22:08

apolinary83 - Pajak666 2:1

Kubulon
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Kubulon » 20 paź 2011, 16:00

MCC QQ - Kubulon 1 : 2

Pierwszy pojedynek bez historii tak mi karta żarła i flopy pasowały że nawet tak wytrawny gracz MCC nie mógł nic zrobić. Może to fart nowicjusza bo to mój pierwsz hu w tej lidze.
W drugim pojedynku było takie przełomowe rozdanie w którym nie wydrawałem o dziwo na 15 albo i wiecej outów i została mi ressztka to potem przeciwnik dobił mnie szybko.
A dogrywka to powtórka z pierwszego hu set 10 na Ak oponenta na flopie AK10 bez niespodzianek na turnie i riverze chyba wszystko wyjaśnia.

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”