16 kolejka
27 Listopad - 01 Grudzien
Berba - SEBOLA
SithJarr - apolinary83
masaker - Elf
Oziris - Slodziak
justnutsbaby - piotrek_nowy
MCC-QQ - Pajak666
kubulon - konieczny
asterix79pl - koczwi
Rezygnacja 0 - 2 HajniAK rozegrane
16 kolejka
-
konieczny
- -#VIP

kubulon 1 - 2 konieczny
Najbardziej zwariowany mecz jak dotychczas, pierwsza gra dla kubulona, jego TP utrzymalo sie na moj FD + 1 over. W drugiej zaczalem slabo, jednak jakos sie odbudowalem i ostatecznie wygralem AA na KQ z Q w stole. Trzecia to istne szalenstwo, kubulon znockoutowal mnie na samym poczatku, ale podnioslem sie z chyba 500 zetonow do okolo 2200, potem kolejny sierpowy i zostalo mi raptem 100, z ktorych (dzieki 2 suckoutom) udalo mi sie podniesc do rownych stackow i ostatecznie wygrac straight vs 2pary.
dziekuje za gre, niezasluzone zwyciestwo, ale tak niestety bywa
Najbardziej zwariowany mecz jak dotychczas, pierwsza gra dla kubulona, jego TP utrzymalo sie na moj FD + 1 over. W drugiej zaczalem slabo, jednak jakos sie odbudowalem i ostatecznie wygralem AA na KQ z Q w stole. Trzecia to istne szalenstwo, kubulon znockoutowal mnie na samym poczatku, ale podnioslem sie z chyba 500 zetonow do okolo 2200, potem kolejny sierpowy i zostalo mi raptem 100, z ktorych (dzieki 2 suckoutom) udalo mi sie podniesc do rownych stackow i ostatecznie wygrac straight vs 2pary.
dziekuje za gre, niezasluzone zwyciestwo, ale tak niestety bywa
- Glory
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”