Berba - justnutsbaby
MCC-QQ - Oziris
kubulon - masaker
asterix79pl - SithJarr
Rezygnacja 0 - 2 SEBOLA rozegrane
HajniAK - apolinary83
koczwi - Elf
konieczny - Slodziak
Pajak666 - piotrek_nowy
konieczny 2 - 1 Slodziak
Pierwsza gra pod dyktando Wahiego, skrocilem mnie do okolo 1000, potem ai pf moje 77 na AK, K na flopie i jest 0-1. Druga analogicznie, z tym, ze przewaga byla bo mojej stronie, ostatecznie na podobnych stackach AQ vs QT i moja reka sie utrzymala, 1-1. W ostatniej sporo akcji, zetony raz u Wahiego, raz u mnie, ostatecznie udalo mi sie zyskac przewage (2800-1200 czy jakos tak), na boardzie x66 Wah pushnal Ax, mialem 6 i ostatecznie 2-1.
dzieki za gre
12 kolejka
- Sith
- LEGENDA

asterix79pl - SithJarr 0-2
Badzo trudne i emocjonujące HU, w zasadzie przez cala gre non stop stacki początkowe, prawie zero showdownow - duzo akcjie preflop i na flopach
W pierwszych HU sie skrocilem mocno, ale na blindach 75/150 wygralem coina, potem drugiego coina - i bylo 1-0 dla mnie.
Drugie HU - blindy 75/150 mam spore prowadzenie, na flopie 877 mam 8x, asteric ma 7x - Asterix odrabia, zeby w nastepnym rozdaniu skompletowac na riverze dwie pary, gdzie ja uzbieralem kolor, wiec zowu wraam na prowadzane, w koncy Asterix stawia mnie na allinie po minraise preflop - odslania QTs, ja mam AKs i lepsza reka sie utrzymuje.
Wynik 2-0 - ale kolejne juz moje HU, gdzie wynik pokazal raczej szczescie do coinow, a nie roznice w poziomie graczy - bo przeciwnik byl naprawde wymagający i kilka razy serce mi tak zapieprzalo, ze balem sie ze wyskoczy z klatki piersiowej.
Badzo trudne i emocjonujące HU, w zasadzie przez cala gre non stop stacki początkowe, prawie zero showdownow - duzo akcjie preflop i na flopach
W pierwszych HU sie skrocilem mocno, ale na blindach 75/150 wygralem coina, potem drugiego coina - i bylo 1-0 dla mnie.
Drugie HU - blindy 75/150 mam spore prowadzenie, na flopie 877 mam 8x, asteric ma 7x - Asterix odrabia, zeby w nastepnym rozdaniu skompletowac na riverze dwie pary, gdzie ja uzbieralem kolor, wiec zowu wraam na prowadzane, w koncy Asterix stawia mnie na allinie po minraise preflop - odslania QTs, ja mam AKs i lepsza reka sie utrzymuje.
Wynik 2-0 - ale kolejne juz moje HU, gdzie wynik pokazal raczej szczescie do coinow, a nie roznice w poziomie graczy - bo przeciwnik byl naprawde wymagający i kilka razy serce mi tak zapieprzalo, ze balem sie ze wyskoczy z klatki piersiowej.
-
asterix79pl
- -#VIP

graty sith,w pewnym momecie myslalem ze juz Cie mam,ale potem pechowo sie zaczela ukladac moja gra,moze za szybko chcialem Cie skonczyc i szybko sie zmienila sytuacja,wprawdzie nie musialem sprawdzac z tym 66,w sumie chyba dobry call ale szczescia zabraklo zeby sie utrzymalo przeciwko QJ,potem te 88 sie nie utrzymuja przeciwko A9,szczescie sprzyja lepszemu wiec zasluzone zwyciezstwo 
- Oziris
- -#VIP

MCC-QQ 1 - 2 Oziris
W pierwszym meczu na samym początku wygrywam flipa AQ vs 88. W drugim meczu zaszalałem w 1. rozdaniu trochę skracając się do 1k. Po chwili przestoju MCC kończy mnie dosyć szybko. W dogrywce dużo dobrze opłaconych układów. W ostatnim rozdaniu stackujemy się z top parami na suchym boardzie i wygrywam kickerem.
gg, pozdrawiam
W pierwszym meczu na samym początku wygrywam flipa AQ vs 88. W drugim meczu zaszalałem w 1. rozdaniu trochę skracając się do 1k. Po chwili przestoju MCC kończy mnie dosyć szybko. W dogrywce dużo dobrze opłaconych układów. W ostatnim rozdaniu stackujemy się z top parami na suchym boardzie i wygrywam kickerem.
gg, pozdrawiam
-
konieczny
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

-
Kubulon
- -#zwykly

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”