Liga pokerowa w Bochni
-
Markar
- -#aktywny

Postautor: Markar » 18 sty 2011, 23:32
Wyniki 1 kolejki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2011, 15:45 przez
Markar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
koczwi
- -#VIP

Postautor: koczwi » 20 sty 2011, 02:23
Graty brat! xD
Tylko nie rozumiem czemu nie jestes juz Koczwi Junior xD
-
Bell
- -#aktywny

Postautor: Bell » 20 sty 2011, 13:28
Chyba coś się nie zgadza na liście wyników. Ja odpadłem 10 tuż przed stołem finałowym. Chyba, że 2 osoby odpadły jednocześnie i to przeoczyłem. Miałem całkiem spory stack więc to miałoby sens.
Ktoś powinien sprawdzić listę jeszcze raz.
-
Markar
- -#aktywny

Postautor: Markar » 20 sty 2011, 14:20
Wszystko jest ok poldek odpadł kilka sekund przed toba dlatego stol finalowy byl 8 osobowy

-
GrzesVP
- LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 20 sty 2011, 14:38
Bell jak nie chcesz 9 miejsca to ja z chęcią na nie wskoczę;)
Szkoda że wpisowe nie jest większe, bo drugie tyle wydaję w barze
Ale zawsze na cashu można odbić

-
Bell
- -#aktywny

Postautor: Bell » 21 sty 2011, 11:39
Przeoczyłem ten fakt. Dzięki za wyjaśnienie.
GrzesVP, nie oddam zapracowanego miejsca ale jednak nie chciałbym wyższej pozycji przez czyjąś pomyłkę poza grą. Nie wiedziałem, że on odpadł bo "mamy stół finałowy" usłyszałem po moim odpadnięciu
No cash był przemiły

Wróć do „Bochnia”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.