Wyjazdy i opóźnienia - miejsce do zgłoszeń

OloPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: OloPK » 15 lis 2011, 22:30

2 sprawy

1)

moj przeciwnik z 8 kolejki (hedonista) nie odzywa sie, chyba juz zrezygnowal z gry, minal termin rozgerania 11 kolejki a moj przeciwnik (WujasKaczor) rowniez nie odzywa sie do mnie w sprawie rozegrania naszego pojedynku (z tego co widze nie rozgrywa on swoich pojedynkow od 8 kolejki wlacznie.. )

2) w dniach 3-11 XII wyjezdzam i nie bedzie mnie, w tym czasie widze, ze mam do rozegrania 2 pojedynki, z gajor93 oraz z IzaDoria, jesli bedzie mozliwosc to postaram sie rozegrac te pojedynki wczesniej, zeby nie opozniac reszty. Jesli jednak nie rozegram ich wczesniej, to rozegram je max tydzien po powrocie tj do 18 grudnia.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 15 lis 2011, 23:49

ad.1. Z hedonistą mam ten sam problem - 3 próby kontaktu z mojej strony i brak odzewu.

ad.2. dla mnie nie ma sprawy, czekam na kontakt jak bedziesz mial chwile zeby zagrac. :)

OloPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: OloPK » 02 gru 2011, 12:59

Wszystkie spotkania, ktore mam do rozegrania rozegram po powrocie a wiec od 11.12.2012, pozdrawiam

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 30 gru 2011, 13:40

Jeśli o mnie chodzi to Jah się nie odzywa, a w terminarzu nie ma wyniku mojego pojedynku z martinim, a go rozegraliśmy z wynikiem 0:2 dla martini - była to 10 kolejka. Jeśli o mnie chodzi i system tego pojedynku nie wyłapał - mogę zagrać jeszcze raz :) tym razem z takim nastawieniem jak w ostatnich pojedynkach ;)

Shaggyx
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Shaggyx » 30 gru 2011, 14:01

a ja chciałbym zgłoscić dwa walkowery. Jeden z WujasKaczor, który nie odezwał się do dzisiaj, oraz Miszek, on jako gospodarz powinien uswaic termin ... czekałem i czekałem na info od niego wreszczie sam napisałem odpisał umówiliśmy się chyba dwa lub trzy razy nie pojawił się ani razu, więcej nie będę się prosił.

ps: mam pewnien pomysł co do rozgrywania kolejnych edycji ligi, proponuje zrobić stałe godziny rozgrywania meczy, powiedzmy wtorki czwartki o 21 i wtedy jak ktos nie zarejestruje sie do takiego spotkania jest walkower i powiedzmy po 5 walkowerach wypada z ligi ... nie bedzie wtedy balaganu i powinno isc to wszystko sprawnie

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 30 gru 2011, 15:41

Stałe godziny odpadają po pierwsze byłoby to praktycznie niemożliwe technicznie do przeprowadzenia z racji ograniczenia jakie ma homegames na starsach, po drugie wyeliminuje połowę graczy z gry bo ta akurat godzina nie będzie im pasować, widełki czasowe pozwalają by każdy mógł się dogadać i rozegrać spokojnie pojedynek i to jest bardzo dobra zasada. Wystarczy ciut ostrzejsze trzymanie się regulaminu co sprawi ze rozgrywki unikną tylu zawirowań.

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 31 gru 2011, 01:27

Panowie i Panie, daję wszystkim, ktorym pozostal ze mna pojedynek walkowera, przykra sprawa ale zbyt duzo problemow na mojej glowie bym jeszce byl w stanie dokonczyc lige.

przepraszam i mam tylko nadzieje, ze nie zablokuje sobie w ten sposob mozliwosci uczestnictwa w nastepnych ligach.
pozdrawiam

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 03 sty 2012, 22:14

skoro już sie liga zakończyła to może jakieś decyzje czas podjąć nie wiem czy to dobre miejsce do tego ale chciałbym zrezygnować w dalszym udziale możliwie przed ukazaniem sie nowego terminarza.

jakoś tak wyszło że liga całkiem fajna ale to nie to co mnie kręci i jakoś tak do połowy grałem chętnie a potem to już tak tylko żeby było wiec jak bym mial tak grać to dla dobra ligi lepiej nie grać wogóle.

bynajmniej dziękuje gorąco wszystkim za gre życzę wielu sukcesów i osiągnięcia dużego prestiżu ligi tak żebym kiedyś żałował że zrezygnowałem z gry :twisted: :twisted:

Wróć do „II liga - relacje z pojedynków”