Kuźnia sidebetów. Koczwi Blog.
-
gajor
- -#graczroku

- Ted Forester
- -#VIP

- Dawid84
- LEGENDA

- Soya
- LEGENDA

- mara
- LEGENDA

-
gajor
- -#graczroku

- mara
- LEGENDA

-
koczwi
- -#VIP

gajor, dzięki wielkie za railing, na pewno podświadomie mi pomaga. ale rzadko jestem w polu ''czat'' i rzadko gram mało stołów, ale dzięki raz jeszcze.
Dawid84, troll level: master. gratki xD
Soya, najsss...
Dzięki za odpowiedzi. zmotywowały mnie one do częstszych updatów. Pokręćcie się tu troszkę, może pojawi się jakiś wykres

Dawid84, troll level: master. gratki xD
Soya, najsss...
Dzięki za odpowiedzi. zmotywowały mnie one do częstszych updatów. Pokręćcie się tu troszkę, może pojawi się jakiś wykres
- Spiegol
- LEGENDA

-
koczwi
- -#VIP

Wow wow wow, jeszcze nigdy tak dobrze nie zacząłem sesji na studiach... Pierwszy egzamin i od razu zaliczony w pierwszym terminie? Chyba budzą się we mnie ukryte pokłady motywacji do nauki... Oj, już mi przeszło xD...
Pokerowo ostatnimi czasy spokojnie, nadal utrzymuję dobrą passę tylko jednej sesji na minus w tym roku, ale nie gram dużo - lekko ponad 400mtt w styczniu, co przy 30mtt dziennie daje ledwo 13 dni grindu.
Ogólnie to bawię się odrobinkę w staking, ostatnio brata stakenąłem na $4 i $11 SNG on demand na FTP to wykręcił ponad 250% roi po 2 tygodniach. Ładnie.
Współlokator też gra na stejku MTT, ale w ostatnich dniach nie miałem czutki na niego i nie inwestowałem - no to przyjebał chyba z 5 semi FT na starsach i do tego był 4ty w bigu 162, także pozdro. Parę ładnych tysiaczków przeszło koło nosa.
Do tego jeszcze kumpla na PL50 i PL100 stakenąłem wczoraj na 4k euro, zobaczymy co pokaże.
Pozdro i do następnego wpisu.
Edit:
Dodam jeszcze od siebie czegoś do posłuchania, ale tylko na słuchawkach
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wAopCH1LGIA[/youtube]
Pokerowo ostatnimi czasy spokojnie, nadal utrzymuję dobrą passę tylko jednej sesji na minus w tym roku, ale nie gram dużo - lekko ponad 400mtt w styczniu, co przy 30mtt dziennie daje ledwo 13 dni grindu.
Ogólnie to bawię się odrobinkę w staking, ostatnio brata stakenąłem na $4 i $11 SNG on demand na FTP to wykręcił ponad 250% roi po 2 tygodniach. Ładnie.
Współlokator też gra na stejku MTT, ale w ostatnich dniach nie miałem czutki na niego i nie inwestowałem - no to przyjebał chyba z 5 semi FT na starsach i do tego był 4ty w bigu 162, także pozdro. Parę ładnych tysiaczków przeszło koło nosa.
Do tego jeszcze kumpla na PL50 i PL100 stakenąłem wczoraj na 4k euro, zobaczymy co pokaże.
Pozdro i do następnego wpisu.
Edit:
Dodam jeszcze od siebie czegoś do posłuchania, ale tylko na słuchawkach
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wAopCH1LGIA[/youtube]
- Szfiecu
- LEGENDA

-
koczwi
- -#VIP

-
koczwi
- -#VIP

Hmmmm....
Chyba niepotrzebnie się cieszyłem na tą niedzielę. Takiej torby już dawno nie było. Grałem 10 roomów na raz, co się odbiło na braku koncentracji, a to się z kolei odbiło na Bankrollu, chyba mi wykres o $3k zleciał w dół. Pomyślałem, że sobie to dzisiaj odbiję na party-brak-polskiej-licencji!, bo miałem FT $4k za pierwsze... ale....
http://weaktight.com/5504932
No cóż, na dzisiaj koniec. jeszcze mi został hyperturbosek na starsach za $51, jestem 19/101. Zobaczymy co z tego wyjdzie
EDIT: 52 miejsce i minicash
Ahaaa.... bym był zapomniał. Zdałem trzy na cztery egzaminy w pierwszym terminie podczas tej sesji
każdy na farcie. A akurat ten na którym siedziałem za filarem z telefonem w ręku oblałem xD Jeszcze nigdy nie miałem tak dobrej sesji na uczelni. Trzykrotnie pobiłem rekord w egzaminach zdanych pod rząd
(do niedawna, był to jeden egzamin pod rząd, a jestem na trzecim roku
)
Chyba niepotrzebnie się cieszyłem na tą niedzielę. Takiej torby już dawno nie było. Grałem 10 roomów na raz, co się odbiło na braku koncentracji, a to się z kolei odbiło na Bankrollu, chyba mi wykres o $3k zleciał w dół. Pomyślałem, że sobie to dzisiaj odbiję na party-brak-polskiej-licencji!, bo miałem FT $4k za pierwsze... ale....
http://weaktight.com/5504932
No cóż, na dzisiaj koniec. jeszcze mi został hyperturbosek na starsach za $51, jestem 19/101. Zobaczymy co z tego wyjdzie
EDIT: 52 miejsce i minicash Ahaaa.... bym był zapomniał. Zdałem trzy na cztery egzaminy w pierwszym terminie podczas tej sesji
każdy na farcie. A akurat ten na którym siedziałem za filarem z telefonem w ręku oblałem xD Jeszcze nigdy nie miałem tak dobrej sesji na uczelni. Trzykrotnie pobiłem rekord w egzaminach zdanych pod rząd - drynk
- LEGENDA

-
koczwi
- -#VIP

1. PokerStars-nielegalny-w-PL!
2. FTP
3. 888poker (pacific)
4. party-brak-polskiej-licencji!
5. everest-brak-polskiej-licencji! (Ipoker)
6 Stanjames (microgaming)
7. Merge
7. Cake (revolution
8. heypoker-brak-polskiej-licencji! (ongame)
9. Bossmedia (1 turek godny uwagi)
10. Enet (1 turek godny uwagi)
11. PKR
Można się pobawić
2. FTP
3. 888poker (pacific)
4. party-brak-polskiej-licencji!
5. everest-brak-polskiej-licencji! (Ipoker)
6 Stanjames (microgaming)
7. Merge
7. Cake (revolution
8. heypoker-brak-polskiej-licencji! (ongame)
9. Bossmedia (1 turek godny uwagi)
10. Enet (1 turek godny uwagi)
11. PKR
Można się pobawić

- M@jkel
- -#VIP

-
gajor
- -#graczroku

-
koczwi
- -#VIP