Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 09:39
Mi się też wydaje, że jest trochę ponad (wpisy podliczyłem pobieżnie na poprzedniej stronie) ale Glory ma wgląd w William i mówi że nie - może oni tam rejestrują z pewnym opóźnieniem czy cóś...
Dobrze by było poznać listę osób kwalifikujących się do turnieju.
Bo WH mogło paru osób nie wyłapać, a tak to nawet nie wiadomo kto może mieć taki problem. A patrząc na ilość osób deklarujących spełnienie zasad to na pewno coś jest nie tak.
Glory coś pisał że będzie starał się taką listę załatwić więc pozostaje czekać na jego odpowiedź.
Dobrze by było poznać listę osób kwalifikujących się do turnieju.
Bo WH mogło paru osób nie wyłapać, a tak to nawet nie wiadomo kto może mieć taki problem. A patrząc na ilość osób deklarujących spełnienie zasad to na pewno coś jest nie tak.
Glory coś pisał że będzie starał się taką listę załatwić więc pozostaje czekać na jego odpowiedź.
Zgadzam się z przedmówcą, najprawdopodobniej nie wyłapało kilku osób bo z tego co widać po postach to minimalną frekwencję mamy uzbieraną.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 14:06
Nie rozumiem po co toczy sie tu ta dyskusja. Napisalem wyraznie - z info ktore otrzymalem 9 osob spelnilo kryteria. Nawet jesli by sie 100 zarejestrowalo w sobote to z dnia na dzien nie ma opcji wystawienia turnieju.
Czesc osob musiala nie wplacic wymaganego depozytu, znajac zycie to kilku tez nie wylapalo z bannera.
Freeroll odbedzie sie 4 kwietnia, mozecie juz rezerowac czas. Jak tylko pojawi sie w lobby dam znac byscie mogli sprawdzic czy jestescie na liscie i bedzie czas na ewentualne reklamacje.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 15:03
Piszemy - bo wszędzie są tylko ludzie i może też niekiedy chodzić o wykorzystywanie czyli nie do końca uczciwe praktyki, np. zarejestruje się 13 osób a WH powie że na pewno części nie wyłapało (chodź to jest możliwe) żeby zarejestrowało się i wpłaciło pieniądze kolejne dziesięć.. i jakoś się kręci. Oczywiście sugeruje tylko że takie rzeczy są MOŻLIWE - to nie znaczy że akurat tutaj to miało miejsce. (Pomijam fakt, że komuś z WH może się do końca nie chciało sprawdzać, że się pomylił itp, itd.). Dlatego - moim zdaniem - ta dyskusja. A chociaż trochę wyładujemy emocje albo bardziej sfrustrowanie, że się nie znalazła dziesiątka. A na marginesie: jakbyśmy wcześniej wiedzieli jak ta lista już wyłapanych wygląda - to był jeszcze właśnie czas na ewentualne reklamacje W każdym razie - nic się już nie da zrobić więc do zobaczenia 4 kwietnia..
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 19:43
tomo121, zrobić listę nie jest ciężko, ale ciężko ją zweryfikować bez wglądu w bazę danych William Hill.... Jesteśmy zdani na łaskę ich supportu, a to wcale nie takie proste.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
na 100% turniej odbedzie sie 4 kwietnia. Mamy 9 osob, wiec dziesiata spokojnie dojdzie. Zaraz zaczne zalatwiac jego wystawienie i zapisanie osob ktore spelnily kryteria tak by bylo wiecej wiadomo kto gra.
Z tego co się orientuje dnia 4 kwietnia obchodzimy w tym roku Wielkanoc. W związku z tym uważam iż ta data jest jak najbardziej nieodpowiednia. Osobiście myślę, że data tydzień później/wcześniej była by bardziej odpowiednia.
Glory racja - jest to Wielkanoc. Ten turek można by było przełożyć. Zapowiada się nieźle to szkoda, żeby stracić szansę w nim grania, tym bardziej, że czekamy na niego dość długo
_________________ Gość jeśli mój post Ci pomógł, kliknij opcję "pomógł"
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 22:53
Obowiązuje - wszystko aktualne - tzn czekamy na początek kwietnia - sprawdzamy czy jest odpowiednia ilość graczy (chyba min. 10) i wtedy turniej jest wystawiany, hasełko podawane hasełko i gramy
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1471 Skąd: Catalunya
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 01:29
Tylko miesiąc się kończy a przydałaby się ta lista graczy których wychwyciło jako "zdolnych" do gry w tym freerollu, ja np zrobiłem wszystko co trzeba, a i ugrałem sporo punktów, więc ciekawe co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum