to po jakiego afiszujecie się w pierwszym poście cytuje
Cytat:
Rejestracja otwarta na 72h przed turniejem !
skoro hasło i tak będzie dostepne jak zawsze pare minut godzin przed turniejem... rozumiem ,że w celu wyeliminowania wypłynięcia hasła, jednakże jedno drugiemu zaprzecza...
Ilość miejsc: 64 (na wszelki wypadek, spodziewane 32)
extra marzec otwarty dla wszytskich graczy a hasło maskowane do ostatniej chwili i zamiast święta heads up turnieju będzie kicha , gdyż nie zbierze się liczba do 32 graczy...
zróbcie za tydzień turniej w omahe albo razza by moglo więcej osób zagrać a nie tylko 16
Może grać 16 lub 32 osoby (i wielokrotności). Jeśli zarejestrowałeś się w drugiej szesnastce, a nie było 32 osób, to grało tylko 16 pierwszych osób. Wpisowe zapewne zostanie Ci zwrócone. Tak zazwyczaj jest z turniejami HU.
trafilem na jednego z najlepszych graczy hu w Polsce to od razu wiedzialem ze nie mam wiekszych szans na wygranie ale probowalem troche powalczyc i nie wyszlo
Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 371 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 21:15
A ja dziś z każdym z moich przeciwników ( Szefoo1,Oziris,TrzyKrule,M@jkel) miałem cięzkie pojedynki po prostu w pewnych momentach szczęście było po mojej stronie . ogólnie fajna gala oby było takich więcej
Jak dla mnie problemem jest, że Maria i Ladbrokes to ta sama sieć. Musiałem wczoraj coś wybrać (na Ladbrokes dostałem zaproszenie do MTT Weekly i myślałem że ten turniej jest o 20:10, a był o 21:10) i wybrałem Ladbrokes, a chyba zdążyłbym skończyć, bo na pierwszej rundzie by się skończyło
Wybór był trafny bo tura na Ladbrokes obcykałem, ale za tydzień myślę że dołączę do Was.
Trening HU z mistrzami...
...to będzie dopiero szkoła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum