Pozno, bo i długo się wahałem czy nagrody przyznać. I zdecydowałem, że ponownie przyznamy tylko 1:
Najlepsze posty w pazdzierniku - michaLL
michaLL, proszę adres na PW pod ktory mamy zamowic Ci prenumerate.
Nagroda losowa - tym razem nie przyznajemy bo nie bardzo jest miedzy kim losowac....
W listopadzie konkurs aktualny - jak cos się ruszy - przyznamy 2 prenumeraty. Jak się nie ruszy - to 1 lub wcale.
Nie będę tym razem marudził, bo nie w tym rzecz. Mam nadzieje, że przykład michaLL kogoś jednak zastanowi, że jak się chce - to można. I to bardzo łatwo.
2 prenumeraty - nagrody pazdziernik
-
michaLL
- -#aktywny

Dziękuję za wyróżnienie. Na pewno teraz będzie większa mobilizacja do dyskusji o artykułach w naszym CP.
Zachęcam innych do udzielania się, tworzenia tematów. Dzięki wymianie poglądów o różnego rodzaju artykułach naprawdę można dużo się nauczyć i doskonalić swój styl gry.
W tej chwili pozostaje tylko czekać na numer listopad/grudzień
....dlaczego CP stał się dwumiesiecznikiem ?
Pozdr
Zachęcam innych do udzielania się, tworzenia tematów. Dzięki wymianie poglądów o różnego rodzaju artykułach naprawdę można dużo się nauczyć i doskonalić swój styl gry.
W tej chwili pozostaje tylko czekać na numer listopad/grudzień
Pozdr