Zgodnie z obietnicą, na początku każdego miesiąca (a kiedyś może nawet i tygodnia), będziemy wybierać kilku, kilkunastu użytkowników których nagrodzimy depozytami na konta pokerowe.
Z małym opóźnieniem publikuję listę osób nagrodzonych za aktywność w styczniu:
alves - najbardziej aktywny w publikowaniu haseł do freerolii
*Matt* - 2 miejsce podawaniu haseł do freerolli
marcinos - 3 miejsce w podawaniu haseł do freerolli
visnia - autor najczęściej czytanego artykulu
Moszna23 - ciekawy artykul o pots odds
Sebola - najbardziej popularny blog na forum
TommyTSW - ciekawy i popularny blog
Każdy z was otrzyma po 20$ wpłaty do poker roomu - szczegóły otrzymacie na PW.
Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów !
Osoby nagrodzone za aktywność w styczniu
- Glory
- -#Site Admin

Osoby nagrodzone za aktywność w styczniu
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2008, 15:01 przez Glory, łącznie zmieniany 1 raz.
- Spiegol
- LEGENDA

No to zarysowuje się elita naszego forum :D nic tylko pogratulować! Jak widać forum się rozwija, dotrzymuje obietnic i zapewne już niedługo będzie tutaj masę użytkowników których przyciągną te wszystkie promocje, bonusy i nagrody. Miejmy tylko nadzieję, że będą pisać tak samo kompetentnie i z sensem jak nagrodzona siódemka ;) Jak widać opłaca się u nas na forum działać aktynie :)
-
alves
- -#VIP

- *Matt*
- -#aktywny

Wielkie dzięki za wyróżnienie mnie spośród tylu wspaniałych użytkowników naszego forum.
Podobnie jak alves lubię przeszukiwać net w poszukiwaniu haseł do freerolli i umieszczać je na naszym forum.
Mam nadzieję, że nasza baza haseł będzie się rozrastać i każdy znajdzie coś dla siebie
A tak na końcu chciałem pogratulować pozostałym nagrodzonym użytkownikom. Oby tak dalej
Podobnie jak alves lubię przeszukiwać net w poszukiwaniu haseł do freerolli i umieszczać je na naszym forum.
Mam nadzieję, że nasza baza haseł będzie się rozrastać i każdy znajdzie coś dla siebie
A tak na końcu chciałem pogratulować pozostałym nagrodzonym użytkownikom. Oby tak dalej
- Sebola
- -#VIP

No rzeczywiście niezwykle miło, jak się jest docenionym. Gratuluję wszystkim i zachęcam pozostałych.
Słowa uznania należą się zwłaszcza dla poszukiwaczy haseł do freerolli, bo to ciężka i wymagająca systematyczności robota.
Jeśli mógłbym coś dodać od siebie - to mam nadzieję że nagradzani w ten czy inny sposób są też nasi moderatorzy - bo oni wkładają mnóstwo wysiłku w to aby to forum jakoś wyglądało i ciągle się rozwijało.
Dlatego im tez należą się serdeczne podziękowania.
Dobra dość tych peanów pochwalnych - ludziska do roboty - pisać, pomagać, uczyć , zapraszać znajomych - aby każdy z nowych userów - nie miał wątpliwości, że NASZE FORUM JEST NUMEREM 1 i nawet żeby nie przysżło mu na myśl logować się do konkurencji
Słowa uznania należą się zwłaszcza dla poszukiwaczy haseł do freerolli, bo to ciężka i wymagająca systematyczności robota.
Jeśli mógłbym coś dodać od siebie - to mam nadzieję że nagradzani w ten czy inny sposób są też nasi moderatorzy - bo oni wkładają mnóstwo wysiłku w to aby to forum jakoś wyglądało i ciągle się rozwijało.
Dlatego im tez należą się serdeczne podziękowania.
Dobra dość tych peanów pochwalnych - ludziska do roboty - pisać, pomagać, uczyć , zapraszać znajomych - aby każdy z nowych userów - nie miał wątpliwości, że NASZE FORUM JEST NUMEREM 1 i nawet żeby nie przysżło mu na myśl logować się do konkurencji
-
marcinos
- -#aktywny

- visnia
- -#aktywny

Gratuluję wszystkim forumowiczom
Popieram słowa alvesa, że miło być gratyfikowanym za robienie tego co się lubi - bo jak by nie było poker jest moim hobby a pisanie o nim to dla mnie wielka przyjemność. Dziękuję za wyróżnienie i postaram się nie spocząć na laurach i zacząć cokolwiek działać. Pozdrowienia dla mojego motywatora - Seboli 
Wróć do „Nagradzamy aktywnych userów”