Witam
Bardzo proszę o pomoc w skonfigurowaniu tego programu dla 888poker
W pierwszej zakładce jest configure--> site settings--> hand history path (to zapodaje dobrze),
ale trzeba tez podać Tournament summary path - i nie wiem w którym folderze są te statystyki - gdzie ustawić ścieżkę ?????
Bardzo proszę o pomoc
Program FPDB dla 888poker kilka pytań
Re: Program FPDB dla 888poker kilka pytań
Zobacz w katalogu w którym zainstalowałeś oprogramowanie 888-brak-polskiej-licencji! poker. Powinieneś tam mieć folder o nazwie "HandHistory".
-
- -#zwykly
Ten katalog Hand History - znalazłem i zapodałem, tylko tam trzeba jeszcze podać podczas konfiguracji drugą ścieżkę do Tournament summary path - i nie wiem gdzie tego szulać???
Bardzo proszę o pomoc - bo próbuje na różne sposoby ale mi się nie udaje.
Bardzo proszę o pomoc - bo próbuje na różne sposoby ale mi się nie udaje.
katalog hand history ustawiasz sam w oprogramowaniu 888-brak-polskiej-licencji! i każdy może mieć różny.
Najlepiej sprawdzić w oprogramowaniu 888-brak-polskiej-licencji!, nawet da się go otworzyć klikając.
Ja nie widzę u siebie żadnych dodatkowych plików do podsumowania turnieju. Może nie rozdzielają tego tak jak na PokerStarsie.
Spróbuj podać ten sam katalog co do hands history.
Najlepiej sprawdzić w oprogramowaniu 888-brak-polskiej-licencji!, nawet da się go otworzyć klikając.
Ja nie widzę u siebie żadnych dodatkowych plików do podsumowania turnieju. Może nie rozdzielają tego tak jak na PokerStarsie.
Spróbuj podać ten sam katalog co do hands history.
-
- -#zwykly
Zrobiłem jak radziłeś i ustawiłem obydwie ścieżki na "hand history" Nic nie importowało dopóki nie uruchomiłem programu z uprawnieniami administratora.
Problem teraz w tym że ile bym nie czekał to zaczęło NIBY importować coś i stoi w miejscu tak jak na screenie.
Macie jakieś pomysły ?? No chyba że jakiś inny HUD darmowy jest który bu działał na 888poker - chociaż wolał bym ten podstawowy FPDB
Załączam jeszcze zawartość mojej hand history
ps. dziękuje że próbujecie pomóc
Problem teraz w tym że ile bym nie czekał to zaczęło NIBY importować coś i stoi w miejscu tak jak na screenie.
Macie jakieś pomysły ?? No chyba że jakiś inny HUD darmowy jest który bu działał na 888poker - chociaż wolał bym ten podstawowy FPDB
Załączam jeszcze zawartość mojej hand history
ps. dziękuje że próbujecie pomóc
inny HUD (tylko do PS i 888-brak-polskiej-licencji!)
http://www.pokerstoker.com/
http://www.pokerstoker.com/
-
- -#zwykly
dziękuje zawsze to coś....
Gdyby ktoś z was miał jakieś doświadczenie z 888-brak-polskiej-licencji! i FPDB albo miał jakiś pomysł co może być przyczyną że to ładowanie "staje" jak na screenie to proszę o pomoc
Gdyby ktoś z was miał jakieś doświadczenie z 888-brak-polskiej-licencji! i FPDB albo miał jakiś pomysł co może być przyczyną że to ładowanie "staje" jak na screenie to proszę o pomoc
-
- -#zwykly
W końcu poszedłem trochę dalej z tematem. Trzeba było zmienić język w 888poker na angielski i wyczyścić te wcześniejsze zapisane ręce - bo one blokowały import.
Statystyki w końcu się pojawiły, tylko teraz mam inny problem.
Staram się w ustawieniach zmienić rodzaj wyświetlanych statystyk i co bym nie zmienił to mi tego nie zapamiętuje program i zawsze wraca do ustawień jak na screenie.
Statystyki w końcu się pojawiły, tylko teraz mam inny problem.
Staram się w ustawieniach zmienić rodzaj wyświetlanych statystyk i co bym nie zmienił to mi tego nie zapamiętuje program i zawsze wraca do ustawień jak na screenie.
lol to jest pierwsze i podstawowe co sie sprawdza w trackerach i zmienia w oprogramowaniu pokoju pokerowego 
a nie wpadlismy na to
żaden tracker nie zna polskiego, wszystkie odczytują w języku angielskim - tak na przyszłość
co do statystyk to gdzieś kiedyś słyszałem że w tym programie modyfikuje się któryś plik, ale co i jak nie wiem nic więcej
może to cię nakieruje

a nie wpadlismy na to

żaden tracker nie zna polskiego, wszystkie odczytują w języku angielskim - tak na przyszłość

co do statystyk to gdzieś kiedyś słyszałem że w tym programie modyfikuje się któryś plik, ale co i jak nie wiem nic więcej
może to cię nakieruje
Cześć, fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam