Nowa wersja forum online!
Re: Nowa wersja forum online!
Update - zmienilem wszystkim na jasny. Jak chcecie zobaczyc ciemny to albo zmiencie w profilu, albo wylogujcie sie i ogladajcie strone jako gosc - tam domyslnie jest na razie czarny.
Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
no teraz zajefajnie
Imo już lepiej 
Btw. Jest możliwość jak w starej wersji by widzieć podgląd nowego posta bez wchodzenia w niego??

Btw. Jest możliwość jak w starej wersji by widzieć podgląd nowego posta bez wchodzenia w niego??

Elegancko wygląda, jedno mnie tylko zastanawia czy to wszystko nie jest takie "za duże" w sensie np nawet jak jest krótki post to prostokąt z nim zajmuje prawię 1/4 ekranu. W sensie mało się łapie na jednym ekranie.
edit: o a taki z avatarem + znaczek online to już 1/2 ekranu
edit: o a taki z avatarem + znaczek online to już 1/2 ekranu

Teraz panie to już prawie jak w domu. Się mnie podobuje jeszcze chwila i będzie prawie jak wcześniej.
A co z przyciskiem do cytowania selektywnego? Nie ma, czy po prostu nie widzę?
I czym się różni opcja "nowe posty" od "nieprzeczytane posty"?

spoko to teraz wygląda, łatwiej się połapać 

Fakt troche duze. Ale to dlatego ze w top dodaje jeszcze kto akurat jest online. Wyrzucic ? Ewentualnie moge tez ustawic mniejsze awaraty (teraz maks to 120px).
Dodamy jeszcze troche zielnego koloru by bylo po staremu
Nowe to sa te z nieprzeczytane ale tylko z ostatnich 24h (tak mi sie przynajmniej wydaje)
Dodamy jeszcze troche zielnego koloru by bylo po staremu

MrGordon pisze:A co z przyciskiem do cytowania selektywnego? Nie ma, czy po prostu nie widzę?![]()
Nowe to sa te z nieprzeczytane ale tylko z ostatnich 24h (tak mi sie przynajmniej wydaje)
Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nooo, od razu bardziej jak w domu się człowiek czuje <3
łał 
forum wróciło

forum wróciło

Mi też bardziej sie podoba.
Sadze ze moj obecny avatar pasuje jako podsumowanie przenosin 
BTW - macie jakas wizje na top?

Nie bardzo wiem gdzie te logo wkleic i w jakiej wielkosci. W tym ukladzie na srodku ma ten plus ze widac go rowniez w wersji na telefonie.

BTW - macie jakas wizje na top?

Nie bardzo wiem gdzie te logo wkleic i w jakiej wielkosci. W tym ukladzie na srodku ma ten plus ze widac go rowniez w wersji na telefonie.
-
- -#zwykly
To tylko szybki test tapatalk
-
- -#zwykly
Za pomocą Tapatalk można mówić do telefonu i od razu to zamienia na tekst Dwa kliknięcia i na forum
ten jest zajebisty zielony zielony
Sprawdzam taptalk i wygląda to całkiem przyzwoicie
nie będę musiał się męczyć z przeglądarka w telefonie. Super sprawa 

Glory pisze:Update - zmienilem wszystkim na jasny. Jak chcecie zobaczyc ciemny to albo zmiencie w profilu, albo wylogujcie sie i ogladajcie strone jako gosc - tam domyslnie jest na razie czarny.
nie mam opcji zmiany na ciemny w profilu

ten uważam że zbyt jasne pola postów są... strasznie jebie po oczach
-
- -#zwykly
W tapatalk to kolorow tla zmienic sie nie da. Ale w stylu juz tak - jutro pozmieniam
w taptalk tryb nocny mam i jest spoko.
ja pisalem ze na komputerze nie moge zmienic w profilu. nie mam takiej opcji.
ja pisalem ze na komputerze nie moge zmienic w profilu. nie mam takiej opcji.
Juz naprawione logowanie, sorry za problemy 

Glory to kiedy przesiadka na nowe forum na typach
??

Tak za plus minus tydzien. To jednak masakryczna ilosc pracy, aczkolwiek po doświadczeniu z pk pewnie pójdzie mi szybciej
teraz tło jest zajebiste, wieje świeżością 

Popieram,teraz chyba najlepiej wygląda ze wszystkich jakie były.Najwazniejsze zeby wszystko przejrzyście wyglądało.
ja mam problem z wyświetlaniem avatarów i baneru na początku forum