Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8350 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 14:26 Zmiany w dostępie do freerolli
Od początku kwietnia wprowadzamy zmiany w dostępnie do naszych freerolli. Pomysł by mogły grać wszystkie osoby zapisane z naszego linku się niestety nie sprawdził. "Cwaniaczki" rejestrowały sztuczne konta (na mamę, tatę, edka nieistniejącego i psa) tylko po to by grać we freerollach. Co istotniejsze - hasła zaczęły wyciekać poza forum.
Jesteśmy więc zmuszeni wprowadzić mała modyfikację:
Hasło otrzymają:
1. Elitarni Użytkownicy (100 postów, niebiescy+ ). Dostęp bez zmian.
2. Osoby które zarejestrowały się w Paradise z naszego bannera i choć 1x dokonały tam dowolnej wpłaty własnej (minimum to tylko 10 pln).
W ten sposób uda się nam wyeliminować z gry konta fikcyjne.
Zmiany wchodzą w życie od kwietnia, by dać wam trochę czasu na zasilenie pustych kont. Choć przelew dzięki moneybookers i przelewy24 idzie to Paradise 2 minuty!
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
A propo Paradise
"Przykro nam, ale możesz zarejestrować do 3 nowych użytkowników przy jednej instalacji. Ten limit został przekroczony. Jeżeli chcesz zwiększyć limit, skontaktuj się ze wsparciem i podaj swoje id: ..."
Założyłem 1 konto na ParadisePoker.
Wydaje mi się, że problem jest w tym, że mam już zainstalowane 3 pokerroomy Boss Media Network.
Czy wystarczy odinstalować (w co bardzo wątpie) np Mermaid?
Ktoś już zgłaszał takie coś? Ile to trwa? Jakieś koszta?
Nie wiedziałem, czy napisać to tu czy w "Recenzje polecanych Poker Room'ów". Jeżeli źle to przepraszam i poprawę obiecuję.
"A propo Paradise
"Przykro nam, ale możesz zarejestrować do 3 nowych użytkowników przy jednej instalacji. Ten limit został przekroczony. Jeżeli chcesz zwiększyć limit, skontaktuj się ze wsparciem i podaj swoje id: ..."
Założyłem 1 konto na ParadisePoker.
Wydaje mi się, że problem jest w tym, że mam już zainstalowane 3 pokerroomy Boss Media Network.
Czy wystarczy odinstalować (w co bardzo wątpie) np Mermaid?
K
Nie wystarczy jak odinstalujesz... Z paradise niema problemu, wystarczy się pierwszy raz zalogować przez przeglądarkę a później wejść przez soft. Powinno pomóc. Przy powtarzającym się problemie, iść do kumpla który nie instalował 3 pokerromów z BossMedii i zainstalować paradise i tam się zalogować a później u siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum