Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 04:28 Wyścig USOP Praga
Usopy wróciły, a my wracamy z naszymi tradycyjnymi wyścigami. Podobnie jak przed rokiem, mamy dla was wpisowe na usop! Do Pragi wyślemy aż dwóch forumowiczów!
Punkty zliczamy od dziś, czyli 15/01 aż do 15/04 godziny 24:00.
Do wygrania mamy 2 wejściówki na USOP, każda warta 275 EUR! Tylko dla naszych użytkowników!
Wejściówki dzielimy następująco:
1. Osoby które ugrają minimum 10000 punktów VIP w okresie 15/01-15/04 powalczą w finale A o pierwszą wejściówkę
2. Osoby które zajmą miejsca 1-5 w okresie 15/01-15/04 powalczą w czteroosobowym finale B o drugą wejściówkę
Jeśli tylko jedna osoba zakwalifikuje się do finału A - dostaje wejściówkę gwarantowaną.
Uwaga - przegrani z finału A zagrają dodatkowo w finale B, będą mięć więc 2 szansy. Jedynie zwycięzca finału A w finale B już nie wystąpi, tak więc finał B zawsze będzie 4 osobowy.
Finał A zostanie rozegrany 16 kwietnia o godzinie 22:00. Stack 5000, blindy 12 minut.
Finał B zostanie rozegrany 17 kwietnia o godzinie 22:00. Stack 5000, blindy 12 minut.
No to zaczynamy wyścig! Do rake-u, gotowi, start!
Ps. Przypominamy, iż w wyścigu mogą brać tylko osoby zapisane do Unibet z naszego bannera (członkowie grupy Unibet). Jeśli nie masz jeszcze konta w Unibet - zarejestruj się z poniższego bannera:
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w wyścigu:
tak tylko że zauważ jak szybko punkty lecą na microgaming
nie najgorzej ja zaczne grac w lutym badz w marcu dopiero, poczekam az Maria wrzuci jakas promocje dodatkowa czy cos, bo narazie jest lipnie. A jak juz sie wezme do roboty to tak zeby w pare dni ugrac 10 kafli
Jeszcze sie tylko zastanawiam czy grac, bo pewnie zagram w tych USOP online za 150 euro a tam 60osob az dostaje wejsciowke Live z generalki.
glory coś wydaje mnie się iż może tych osób co będą miały powyżej 10k będzie więcej niż 5 co wtedy? sprawdź czy mnie widzisz w swoim rankingu (odpowidź możesz napisać na PW)
glory glory man united,
Witam,
mam prosbe skoro uczestnicze w wyscigu usop Lwow, to czy moglbys mnie oficjalnie dolaczyc do grupy Unibet (rejestrowalem sie z waszego bannera) Lenrok996
pozdrawiam
Zostal ostatni tydzien. Jesli Rafavek (lub ktos inny) nie dogra do 10,000 to Szwindel otrzyma wejsciowke gwarantowana. 5 miejsce dajace udzial w finale o druga wejsciowke - 2100 punktow.
Ostatni tydzien przed nami, powodzenia !
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum