Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 16:01 Wygraj wejściówkę na Unibet Open (1650 EUR)
Czas na hit sezonu. Podobnie jak przed rokiem, jeden z forumowiczów otrzyma wejściówkę na Unibet Open Warszawa, wartą 1650 EUR !
Zaczynamy 2 miesięczny wyścig VIP w którym szanse będzie miał każdy - zarówno gracze początkujący jak i pro - proporcjonalnie do uzyskanego wyniku.
Rywalizacja polega na zebraniu jak największej ilości punktów VIP na Unibet w okresie 01/10 do 26/11. W zależności od uzyskanego wyniku gracze zakwalifikują się do trzech półfinałów
Półfinał A - 200 VIP - Osoby które ugrają minimum 100 punktów VIP w październiku i minimum 100 punktów VIP w listopadzie. Zwycięzca awansuje do finału.
Półfinał B - 1000 VIP - Osoby które ugrają minimum 500 punktów VIP w październiku i minimum 500 punktów VIP w listopadzie. Zwycięzca awansuje do finału.
Półfinał C - 4000 VIP - Osoby które ugrają minimum 2000 punktów VIP w październiku i minimum 2000 punktów VIP w listopadzie. Zwycięzca awansuje do finału.
Udział gwarantowany w finale - 10000 VIP - Osoby które ugrają minimum 5000 punktów VIP w październiku i minimum 5000 punktów VIP w listopadzie.
W wielkim finale zagra ok. 5 osób - zwycięzcy półfinałów plus zdobywcy miejsc gwarantowanych. Biorąc pod uwagę wartość nagrody, już sam udział w finale wart jest ok. 330 EUR.
Ważna uwaga - osoba która ugra np. 4.200 punktów wystąpi aż w trzech półfinałach. Podobnie osoba która przekroczy 10.000 - oprócz miejsca gwarantowanego otrzymuje możliwość występu we wszystkich półfinałach. W przypadku jej wygranej, jedno z miejsc w finale zostanie nieobsadzone = będzie miała mniejszą konkurencje w finale.
Półfinały A, B, C zostaną rozegrane 26 listopada o godzinie 20:00. Stack 5000, blindy 12 minut.
Finał zostanie rozegrany 29 listopada o godzinie 22:00. Stack 5000, blindy 12 minut.
No to zaczynamy wyścig! Do rake-u, gotowi, start!
Ps. Przypominamy, iż w wyścigu mogą brać tylko osoby zapisane do Unibet z naszego bannera (członkowie grupy Unibet). Jeśli nie masz jeszcze konta w Unibet - zarejestruj się z poniższego bannera:
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w wyścigu:
Pamiętajcie by przed rejestracją usunąć z komputera pliki COOKIES !!!
Jeśli konto masz a nie wiesz czy z linku forum - podaj w tym temacie swój login z unibet.com - sprawdzimy.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
35%
148/420
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 16:07
Super trzeba powalczyć ale szczerze? nie trzeba 10000 pkt mysle ze 4000 mało kto zdobedzie i jesli 1-2 osoby zbiora tyle to bedzie duzo ;p
i mozna z samego finalu C awansowac no ale to w koncu 2 miesiace
a czy ja także mogę uczestniczyć w tych finałach gram w większości w unibecie tylko czy jeestem pełnoprawnym uczestnikiem pokerkings? i kiedy odbywają się turnieje czy są na nie jakieś specjalne zaproszenia?
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 07:14
sobonis napisał/a:
a czy ja także mogę uczestniczyć w tych finałach gram w większości w unibecie tylko czy jeestem pełnoprawnym uczestnikiem pokerkings? i kiedy odbywają się turnieje czy są na nie jakieś specjalne zaproszenia?
jasne, jedynym wymogiem jest rejestracja z naszego banera oraz ugranie odpowiedniej liczby pkt.. jezeli masz juz konto na unibet to zkladasz konto na Maria Poker z naszego banera i tam grasz pkt..
Glory - a ja mam takie pytanko.. czy jezeli okaze sie ze liczba osob we wszystkich polfinalach jest sporo wieksza od zakladanej (forum wyrobilo duzo wiekszy rake laczny) to czy jest szansa, zebys ugadal z unibetem dodatkowa wejsciowke na UO w finale? tak czysto teoretycznie pytam
Glory a skąd masz takie info... Bo z tego co ja wiem to nijaki mudzin ma ponad 4200 pkt w tym miesiącu i nie zamierza nie ugrać pozostalych 800 pkt.
Fakt faktem po tych 5000 zawijam się bo już strasznie słabo z moim rollem a raczej rollikiem ale być będę...
Także Marku nie ciesz się będziemy razem starać się wyeliminować wszystkich na drodze do finału. i mam nadzieję zagramy w HU
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum