Wysłany: Czw Maj 14, 2009 09:04 wydanie maj/czerwiec
Pierwsza lektura każdego kolejnego wydania Card Playera w moim wykonaniu sprowadza się do verte verte verte – czyli typowych aspektów wizualnych.
I tutaj na dzień dobry dla majowo/czerwcowego wydania. Oto, bowiem na 45 stronie trafiam na reklamę Tobetu.
Uff > > już sam slogan:sprawdź co ma pod koszulką - robi wrażenie.
A jeśli doda się do tego transmisje wzrokową to trudno nie złapać się za puls widząc kartę wetkniętą niedbale w spodnie między niebem a ziemią.
To zdecydowanie moja ulubiona strona najnowszego Card Playera.
Dodatkowo dowiedziałem się z niej, że na pokerowym podwórku pojawił się nowy nieznany mi dotąd pokój, który oferuje:
Bonus: rejestracyjny 2000euro
Premie: 200euro - za każde 2500 rozdań z prowizją
Oraz polski turniej free z pulą 100euro w każdy czwartek
Ciekawe tylko, co na to administracja. Może Glory zrobi jakąś grę wstępną i oceni czy to: co tobet ma pod koszulką – naprawdę warte jest grzechu
i linka na pokerkings…
moim zdaniem pomysł całkiem całkiem... z wykonaniem dużo gorzej. można to było zrobić naprawdę powalająco. a jest średnio. trochę płasko i mało kobieco. reklama naszego forum jest dużo bardziej... hm... kobieca, zmysłowa. mogli tą kartę włożyć w lepsze miejsce, np w głęboki dekolt. a nawet pozostając przy pomyśle ze spodniami można by zrobić to bardziej kobieco. taki jest punkt widzenia kobiety-fotografa a także mojego faceta...
moim zdaniem pomysł całkiem całkiem... z wykonaniem dużo gorzej. można to było zrobić naprawdę powalająco. a jest średnio. trochę płasko i mało kobieco. reklama naszego forum jest dużo bardziej... hm... kobieca, zmysłowa. mogli tą kartę włożyć w lepsze miejsce, np w głęboki dekolt. a nawet pozostając przy pomyśle ze spodniami można by zrobić to bardziej kobieco. taki jest punkt widzenia kobiety-fotografa a także mojego faceta...
Reklama i strona tytułowa e-playa na ostatniej stronie CP robi lepsze wrażenie, ale mimo wszystko karta włożona w spodnie też daje rade
_________________ Call, and it will be all over ...
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 3 razy Wiek: 25 Dołączyła: 20 Sie 2009 Posty: 455 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 20:16
O dziwo ja nie mogłam sobie przypomnieć jak ta reklama wygląda. Przekartkowałam pismo i jak zobaczyłam czym się zachwycacie to się przeraziłam. Kawałek brzucha, karta i "intrygujący" slogan. Niewiele trzeba, żeby Wam podnieść ciśnienie, drodzy Panowie
Widziałam gdzieś inną reklamę, gdzie grali naked 5 card draw. Tam była blondynka, której został jedynie rozpięty stanik i gorszy układ w ręku. To Was nie kręci ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum