witam miałem jak najlepsze zdanie o Betclick ale dziś zniknely mi pieniądze z konta
grałem wczoraj w pokerka puźniej zamknołem soft pokazalo się że przelane na konto główne ... a dziś wchodzę na buka a tam 0 piszę do nich a oni mi że od tej godziny do tej grałem w kasynie. a ja wcale do kasyna nie wchodziłem... napisałem im jeszcze raz zobaczymy co odpiszą. dobrze że nie były to wielkie pieniądze ale i tego szkoda .
no i odpisałi że niby to ja udostępniłem haslo osobom trzecim i takie tam i że oni na to wplywu nie mają.
odnośnie ilości pkt FPP a raty bonus: dostałem informację (na wcześniejszej str), że trzeba na jedna ratę bonusu ograć 200 pkt fpp. jednak ugrałem tych pkt około 177 i dostałe 10$ i zmniejszenie bonusu, dziś mam ugranych 231 pkt i dostałem kolejne 10$ i bonus zmniejszył mi się o 10$. Moze mi ktoś dokładnie odpowiedzieć ile trzeba rzeczywiście tych pkt FPP na jedną ratę bonusu???( a możne bonus nie jest zależny od tych pkt FPP??)
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 08:54
Dostajesz bonus w $$ czy Euro?
Bo te 200 fpp to jest na 10e bonusa... I taki limit jest oficjalny... Jeżeli bonus masz płacony w $$ to rzeczywiście wymagana liczba FPP może być mniejsza w związku z tym że kurs $$ jest niższy niż Euro...
A jeżeli masz również bonus w euro i za 231pkt fpp wypłacili ci już 20e to nie pozostaje nic innego jak tylko cieszyć się i grać by jak najszybciej uwolnić cały bonus...
W początkach współpracy z betcliciem dostawaliśmy 20e za 200fpp do póki nie wyłapał system błędu (dublowanie promocji i bonusu)
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 18:53
Cytat:
ok dzięki. mam jeszcze jedno pytanie: czy mogę wypłacać pieniądze tak aby nie stracić bonusu??
bonus ma ważność czasową - żadne wpłaty czy wypłaty w tym okresie nie mają wpływu zatem na sam bonus, więc nie ma obaw utraty bonusa w ramach zrobienia ewentualnej wypłaty
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Mam takie pytanie.Czy satelity do turkow bronze i silver nie mozna przelozyc na pozniejsza godzine.Juz nie prosze o przeniesienie na inny dzien bo nie wiem kto wybieral srodek tygodnia na takie rzeczy zamiast np poniedzialek,wtorek ale pewnie byscie nie zdazali dodac wszystkim ticketow.
Wiec zamiast robic satelity o 19 i 20 nie mozna ich robic pozniej np o 21??Z pewnoscia wiecj graczy by zagralo...
Widac to po naszych forumowych turkach gdzie na poczatek byly one 20.30 potem 21.00 a teraz o 21.30.
Wiekszosc mi przyzna racje ze godzina 19 we srode to wczesna pora jak na rozgrywanie takich turkow.
Nic sie nie zmienilo wiec pewnie nie ma na to szans....
Nie wiem kto rozsadny ustala srodek tygodnia godzine 19 i 20 na gre 500 graczy.Zreszta widac jak wielu jest na sit out. No coz szkoda chetnie bym sobie wrocil na betclick no ale nie udalo sie.
hehe tak tylko nie kazdemu chce sie pisac do supportu albo nie ma dostepu do menagera.Wystarczy policzyc ile osob jest na sit out w tych turniejach by sie przekonac ze mowie prawde...
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Gru 2008 Posty: 830 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 21:56
Cytat:
Organizatorem promocji "€130,000 MTT" jest BetClic Poker.
Promocja trwać będzie od 1 stycznia 2010 do 30 czerwca 2010, w cyklu miesięcznym. Miesiąc rozpoczyna się o godzinie 00:00 GMT 1 dnia każdego miesiąca, a kończy ostatnim turniejem rozpoczynającym się przez 23:59 GMT ostatniego dnia miesiąca.
Wiadomo już czy będzie jakaś promocja na wzór tabeli liderów mtt gdy ta się skończy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum