Potwierdzam, nie mogłem przelać na pokera kasy (która wczoraj zgarnąłem we freerollku) przy logowaniu do softu, ale dokonałem minimalnego depozytu - 15zł (więc chyba 5$ nie 5€) i od razu pomogło.
Jakim sposobem wpłaciłeś 15zł ? mi przy każdej płatności pokazuje minimalną wpłatę 20€
z tym wymogiem przeslania dokumentow to jest lekka przesada, rozumiem przy wyplacie, ale zaraz po wplacie?... do tego oczekiwanie na weryfikacje trwa 2 dni...
Moze na stronie glownej betclic dac duzy szyld "CHCESZ POGRAC? TO ZLE TRAFILES!" przynajmniej klienci, nie beda marudzic...
Zabardzo nie jestem w temacie, tak wiec jak bede chcial wplacic kase... wplace to jeszcze nie moge grac, tylko musze czekac na potwierdzenie dokumentow?
Na BetClic jest wymóg wysłania dokumentów do weryfikacji przy depozytach większych niż określona kwota (10€). Oznacza to, że najlepiej od razu po założeniu konta skontatkować się z supportem i poprosić o odblokowanie konta. Wtedy zdejmowany jest limit depozytu.
Rozumiem, że niektórych to denerwuje ale przyświecają nam przy tym następujące cele:
- zapobiega to wpłacaniu pieniędzy przy użyciu kradzionych kart kredytowych
- zapobiega graniu przez osoby niepełnoletnie
Sytuacja wyjaśniona po naszej stronie. Przepraszam za to zajście osobiście - dodatkowo ustosunkowałem się do wszystkiego na privie.
Pozostałych Państwa informuję, że do bezproblemowej gry na naszym serwisie wystarczy jedna weryfikacja danych.
Pozdrawiam serdecznie,
Patryk
BEZPROBLEMOWEJ GRY NA wASZYM SERWISIE NIE DOSTARCZA NIC = KOMPLETNY BLAMAŻ
nawet nie mogę sie zarejestrowac do pokeromo== (hasło znam) a stale erro code) - czy ktoś z forum używa W7 wersja 64 bit - bo moze to jest przyczyną?????
Co mozna zrobic u was z FPP?? Bo patrze cos jakos zniknely u was turki gdzie wpisowym byly FPP a na paradise sa nadal.
Czy po wygasnieciu bonusu od pierwszego depozytu mozna liczyc jeszcze na jakis bonus?np. reload bonus?
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 641 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 19:52
Czy punkty fpp na stolikach cash liczone są w zależności od stawek i czasu jaki się spędziło przy stoliku bez względu na wygenerowany osobiście rake???
_________________ Postaw wszystko na jedną kartę - i dopilnuj by wygrała. Mark Twain
Witam, nie wiem dlaczego nie mogę (mając 24E na koncie głównym) zrobić transferu na konto pokerowe? Wyskakują mi komunikaty: "transakcja nie powiodła się" i poniżej:
"próba nieudana. spróbuj ponownie"... i tak od wczoraj...???
Poniewaz te 24 euro masz napewno w postaci bonusu.Wejdz w zakladke moje bonusy i zobacz jakie sa warunki wyplaty:)Gdy je spelnisz bedziesz mogl wplacic na poker.
Taka sama mam sytuacje jezeli chodzi o freebery wygrane w lidzie pokerowej betclick football.
Nie o to chodzi. Juz wiem co jest nie tak i jak dla mnie to jakas paranoja!!!
Te 24E wygralem w naszych turniejach i teraz chcialem je wykorzystać jako wpisowe
do kolejnego i nie mogę!!! Co się dowiedzialem, ze zeby móc je przelac z konta glownego
na pokerowe musialbym zrobic depozyt! WTF?!!! Przeciez Betclick sam przy zamykaniu softu przelewa srodki z pokera na konto glowne, a potem ja juz nie moge ich w odwrotna droge wykorzystac - no chore!!! Co innego gdybym chcial zrobic wyplate, ale ja nadal chce grac!!!
A mam problem, bo akurat na MB nie mam tych 20E (minimalna wplata) i teraz nie moge zrobic tego zasranego depozytu!!! Przeciez to jakies chore zagranie i jak dla mnie za takie cos Betclick jest skreślony!!!
Minimalna wpłata przez przelewy24/kartę kredytową to 15 pln. Powyższa blokada jest wymogiem licencyjnym i ma na celu zweryfikowanie pełnoletności gracza. Za utrudnienia najmocniej przepraszam.
Składam prosbe wyplaty 2.6k zl na moneybookres o 18.15 .Dostaje sms o 19.35 ze wlasnie doszly pieniadze Juz dawno nic mnie takie nie zaskoczylo jezeli chodzi o pokerroomy. Wielki wielki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszym forum pokerkings znajdziesz:zasady pokera | reguły pokera | poker informacje | poker bonusy | promocje pokerowe | rozmowy pokerowe | pokerkingspl | recenzje poker roomów | pokerzysta | zasady gry w pokera | informacje jak grać w poker online.
Znajdziesz tu również informacje o:bwin | Titan Poker | expekt | TonyG poker | prime poker | bodog | unibet | Paradise Poker | betfair | bet365 poker | betgun | poker | sportingbet | Party Poker | Cd poker | Netteler oraz o Moneybookers.
Strona wygenerowana w 1,98 sekundy. Zapytań do SQL: 14