Kolejna promocja Paradise Poker, podwojone nagrody w piątkowych turniejach z pulą gwarantowaną, bonus za wygranie swojego pierwszego turnieju Sit&Go tego dnia, darmowe turnieje z gadżetami Paradise oraz jak zwykle freeroll z pulą nagród 10,000 EUR!
istotnie ciekawa promocja > sam się pisze na piatkowy freeroll o 18.30 >> 10tys to pula której nie sposób unikać
co się zas tyczy koszulek >> wczoraj widziałem jakis turniej był za 1FPP >> miałem wystartowac ale potem mysle >> koszulek to chyba mam juz dość dzieki generalkom w pokerkings
radost21 - chodzi Ci chyba o turnieje Paradise Goodies - do wygrania w nich koszulka + zestaw kart (wystarczy skończyć w pierwszej 50-tce, wpisowe 1FPP, oto ich terminy:
Paradise Goodies 1 2 lipiec 18:30 - w tym turnieju zdobyłem kart+koszulkę:)
Paradise Goodies 2 9 lipiec 18:30
Paradise Goodies 3 16 lipiec 18:30
Paradise Goodies 4 23 lipiec 18:30
Paradise Goodies 5 30 lipiec 18:30
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 09:09
a ja mam pytanie co do dzisiejszego freerola o 10000$ bo do niego potrzebne jest 10 raked hands tzn że zagramy w 10 rozdaniach w których pobrana zostanie prowizja i będę już mógł zagrać?
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
zgadzam sie z Toba, ale przy duzej liczbie graczy jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafisz bad beata i odpadniesz przed kasa. w tego typu turach liczy sie w wiekszym stopniu szczescie niz umiejetnosci.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 249 Skąd: Zamość
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 13:35
Ja żadnych koszulek nie wygrałem zawsze jakoś szybko odpadałem ale za to w turnieju 10 000 zająłem 33 ciekawe czy paradisie jeszcze takie coś powtórzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum