Dobra Robota

Dział z informacjami na temat nagród i przywilejów dla osób które aktywnie uczestniczą w życiu forum i przyczyniają się do jego rozwoju
Awatar użytkownika
apolinary83
-#VIP
-#VIP

Dobra Robota

Postautor: apolinary83 » 09 kwie 2008, 14:55

Wlasnie przyszedl do mnie nowy (kwietniowy) numer CPP. Kartkuje sobie i co widze.....
Wielka (cala strona) reklame naszego forum!!!!!!!

Glory wysmienita robota!!!!

marcinos
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: marcinos » 09 kwie 2008, 15:56

moglbys wrzucic skan ? nie kazdy moze kupic ccp a z checia bym zobaczyl :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 09 kwie 2008, 16:51

Każdy może kupić - wystarczy zaprenumerować :P

marcinos
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: marcinos » 09 kwie 2008, 18:34

No to inaczej nie kazdy chce przeznaczac pieniadze na gazete ;) oczywiscie bez urazy dla tych co kupuja bo to ponoc swietna gazeta ;) no to czy ktos zamiesci na forum ten skan czy foto ?

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 10 kwie 2008, 13:29

Proszę bardzo, fotka z reklamą :P

Świetna robota Panowie, bardzo ładnie się forum rozwija :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 10 kwie 2008, 13:30

to juz wiemy skad ten naplyw wielu nowych graczy ;) Chociaz szczerze powiem ze poziom naszych forumowych turkow troszczke spadl dzieki temu ;)

Awatar użytkownika
barthek
-#VIP
-#VIP

Postautor: barthek » 10 kwie 2008, 14:55

mlody20 pisze:to juz wiemy skad ten naplyw wielu nowych graczy ;) Chociaz szczerze powiem ze poziom naszych forumowych turkow troszczke spadl dzieki temu ;)

nie tragizuj :P jest przeciez jeszcze kilka turniei gdzie trzeba miec te 100 postow zeby zagrac.. tam poziom tak szybko nie spadnie :P

poza tym na FT zawsze sie spotkasz z kims dobrym (albo cholernie farciarskim :P) - jak bedziesz sie staral to moze i mnie tam spotkasz :P <joke>

PS: reklama pierwsza klasa :) cos czuje ze forum nabierze tempa jezeli chodzi o rozwijanie sie.. dla przykladu na naszej klasie liczba uzytkownikow rosla wykladniczo :P

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 10 kwie 2008, 18:03

bardzo ładnie kolory i te sprawy, naprawde dobrze przygotowane,
no dokładnie poziom to może podupadać na cd ale to i tak do ft wykrusza sie większość "nowych" garczy tak więc końcowa rozgrywka toczy sie między zdolniejszymi graczami, spokojnie bez obaw a zresztą to że ktoś sie dopiero co zarejsetrował na forum nie znaczy że pierwszy raz spotkał sie z pokerem,

Awatar użytkownika
*Matt*
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: *Matt* » 10 kwie 2008, 18:53

Muszę powiedzieć, że ładnie to wygląda. Tylko pogratulować autorom. Oby tak dalej :) Udany debiut cieszy wszystkich ;)

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 11 kwie 2008, 08:56

mlody20 pisze:Chociaz szczerze powiem ze poziom naszych forumowych turkow troszczke spadl dzieki temu ;)

Może z czasem jak ludzie coraz bardziej zaznaczają swoją obecność na forum to się pojawią nowe turnieje, dla osób które mają 300, 500,1000 postów :P Wtedy poziom myślę że będzie bardzo wysoki :P No ale to tylko takie przemyślenia ;P W końcu ja sam jeszcze nie dobiłem do tych wyróżnionych turniejów ;P

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 11 kwie 2008, 12:00

No reklama ekstra. I w gazetce prezentuje się super, nawet lepiej niż tu na zdjęciu.

Ja mam tylko drobną uwagę - jak byście podobny tekst wrzucali do następnego numeru to poprawcie literówkę

NIE "następujące atrakcję" TYLKO "następujące atrakcje" - ogonek Wam się zaplątał :wink:

Awatar użytkownika
Oziris
-#VIP
-#VIP

Postautor: Oziris » 11 kwie 2008, 12:16

mlody20 pisze:Chociaz szczerze powiem ze poziom naszych forumowych turkow troszczke spadl dzieki temu ;)

Ja bym tylko chciał napisać, że nie zawsze poziom gracza zależy od ilości napisanych postów na pokerkings. Ludzie którzy trafiają tu dzięki reklamie z CPP raczej z pokerem już trochę do czynienia mieli ;]

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 11 kwie 2008, 20:54

Nie no co pięknie się prezentuje reklama w CP to głowa mała :mrgreen: odrazu pochwaliłem się rodzicom do jakiej "szajki" należę.Można rzec tylko jedno GOOD JOB

Wróć do „Nagradzamy aktywnych userów”